İnceleme Fujika DT8 Max incelemesi

Selam. Bugün yaklaşık 6 aydır kullandığım Fujika DT8 Max incelemesi ile karşınızdayım. Iyi okumalar.

Biz bu akıllı saati aldığımız zaman 500-550TL civarıydı. Şu an 700 civarı.

-Artı yanları (+):

• Batarya süresi cidden güzel. Tam şarjla özelliklerini kullanmazsanız 3, kullanırsanız 1-2 hafta yetiyor.

• Hızlı şarj oluyor. %20-%100 arası 40-50 dakika civarı.

• Tasarımı hoş duruyor.

• Kablosuz şarj var.

• Mikrofon özelliği var.

• Mobil uygulaması var.

• Kalp ölçer, sıcaklık ölçer, GPS, rehber, Bluetooth, müzik, kademeli kordon, çark, Home butonu, özelleştirilebilir arayüz, adım takibi, kalp sıcaklık gibi değerleri grafik olarak gösterebilmesi, uyku süresi takibi

-Eksi yanları (-):

• Ekran kalitesi.

• Yazı tipi. Zamanında 60-70TL'ye aldığımız dandik bir akıllı saat vardı, yazı tipi onunla aynı. Minecraft fontuna benziyor.

• Ekran FPS'i. 15FPS falan herhalde aşırı acemi duruyor.

• Çoğu özelliği eklemiş olalım diye var havası veriyor. Örneğin kalp ölçer var fakat saati kolunuzdan çıkartıp masaya koysanız dahi aynı değeri veriyor. Uyku takibi var, ben 7 saat uyuyorum saat sadece 3 saat ölçebilmiş. Bildirim paneli eklemişler telefonlarda olan fakat zaten oradaki şeylerin hepsi uygulamalar kısmında da var. Bluetooth özelliği de var fakat telefonu bağlamak için sadece. Müzik kısmını nasıl kullanıyoruz hala çözemedim. GPS ve rehber de aynı şekil. Ha bir de saate arada bir güncelleme bildirimi geliyor mobil uygulamadan. Saati güncelliyorsunuz hiçbir şey değişmiyor güncellemeler sadece bug düzeltmek için.

• İçine 2 tane oyun koymuşlar köstebek vurmaca ve Puzzle ama ikisi de her oynamada aynı.

• Saatteki çark bozulabiliyor dikkat etmeniz lazım. Gece uyurken uygulamalar arasında gezineyim dedim, tık diye bir ses geldi çarktan ve çark bozuldu. Saatçiye verdiğiniz zaman "servisine götürmeniz lazım" diyor. Ve olur da saatin şarjı biterse saati açamıyorsunuz çark ile açıldığı için. Ben şansa açmayı başardım.

-Benim görüşlerim:

• Bu saate para verilmez. Sokaktaki zenci abilerden 40TL'ye alacağınız bir saat de aynı özellikleri sunar. Sırf görüntü için bu saat. 500-600TL daha koyun Xiaomi saatlerden alın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam. Bugün yaklaşık 6 aydır kullandığım fujika DT8 Max incelemesi ile karşınızdayım. Iyi okumalar.

Biz bu akıllı saati aldığımız zaman 500-550TL civarıydı. Şu an 700 civarı.

-Artı yanları (+):

• Batarya süresi cidden güzel. Tam şarjla özelliklerini kullanmazsanız 3, kullanırsanız 1-2 hafta yetiyor.

• Hızlı şarj oluyor. %20-%100 arası 40-50 dakika civarı.

• Tasarımı hoş duruyor.

• Kablosuz şarj var.

• Mikrofon özelliği var.

• Mobil uygulaması var.

• Kalp ölçer, sıcaklık ölçer, GPS, rehber, Bluetooth, müzik, kademeli kordon, çark, Home butonu, özelleştirilebilir arayüz, adım takibi, kalp sıcaklık gibi değerleri grafik olarak gösterebilmesi, uyku süresi takibi.

-Eksi yanları (-):

• Ekran kalitesi.

• Yazı tipi. Zamanında 60-70TL'ye aldığımız dandik bir akıllı saat vardı, yazı tipi onunla aynı. Minecraft fontuna benziyor.

• Ekran FPS'i. 15FPS falan herhalde aşırı acemi duruyor.

• Çoğu özelliği eklemiş olalım diye var havası veriyor. Örneğin kalp ölçer var fakat saati kolunuzdan çıkartıp masaya koysanız dahi aynı değeri veriyor. Uyku takibi var, ben 7 saat uyuyorum saat sadece 3 saat ölçebilmiş. Bildirim paneli eklemişler telefonlarda olan fakat zaten oradaki şeylerin hepsi uygulamalar kısmında da var. Bluetooth özelliği de var fakat telefonu bağlamak için sadece. Müzik kısmını nasıl kullanıyoruz hala çözemedim. GPS ve rehber de aynı şekil. Ha bir de saate arada bir güncelleme bildirimi geliyor mobil uygulamadan. Saati güncelliyorsunuz hiçbir şey değişmiyor güncellemeler sadece bug düzeltmek için.

• İçine 2 tane oyun koymuşlar köstebek vurmaca ve puzzle ama ikisi de her oynamada aynı.

• Saatteki çark bozulabiliyor dikkat etmeniz lazım. Gece uyurken uygulamalar arasında gezineyim dedim, tık diye bir ses geldi çarktan ve çark bozuldu. Saatçiye verdiğiniz zaman "servisine götürmeniz lazım" diyor. Ve olur da saatin şarjı biterse saati açamıyorsunuz çark ile açıldığı için. Ben şansa açmayı başardım.

-Benim görüşlerim:

• Bu saate para verilmez. Sokaktaki zenci abilerden 40TL'ye alacağınız bir saat de aynı özellikleri sunar. Sırf görüntü için bu saat. 500-600TL daha koyun Xiaomi saatlerden alın.

Sokaktaki zenci abilerden biri benim arkadaşlar ben 20 TL'ye daha kalitelisini satıyorum isteyen varsa zenci kuryelerim emrinizde.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı