Del 7577 vs Tulpar T5 V17.1

Monster laptop düşerse ölüyor maalesef kasası süper o yönden

Daha düşük modellerde ekran IPS bile değil
Monster laptop düşerse ölüyor maalesef kasası süper o yönden

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
çok hızlı yapmamasına rağmen ekranın nasıl çerçeveleri çıkıyor. Küçük yaşlarda kardeşi olan bir kişi için kötü bir tercih olabilir Monster.

Her yönden Dell, bende T7 V16.1.2 var CS:GO´da işlemcim 97 derece FPS ise 90-120 arası gidiyor ve ekranım 120Hz. Ayrıca Monster Yetkili Servis´i şunu diyor "Size FPS garantisi vermiyoruz, bizim için önemli olan performans ayarlarının ki bunlar Nvidia Denetim Masası vs. yapılı olması". AC:Unity optimizasyon sorunlu bir oyun fakat onda elim klavyeye dokunamaz hale geldi 10. dakikanın sonunda.

Merhaba, memnun musunuz bilgisayarınızdan? Keşke Tulpar alsaydım diyor musunuz? Ben de Tulpar düşünüyorum ama biraz kararsızım.

Merhaba, memnun musunuz bilgisayarınızdan? Keşke Tulpar alsaydım diyor musunuz? Ben de Tulpar düşünüyorum ama biraz kararsızım.
Alacağınız Tulpar hangisi? T7 serisinden ise kullandığım T7 V16.1.2´yi size detaylıca anlatabilirim. Artıları ve eksilerini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…