Del 7577 vs Tulpar T5 V17.1

ben o monsteri kullanıyorum klavyenin ışığını açmazsan kardeş gazabı olmuyor benden kaynaklı bir sıkıntısı var sadece ( BÜTÜN BİLGİSAYARLARDA GEÇERLİ ) pubg ayarlar çok düşükte 70 fps , ultrada 45 /50 gibi geliyor gidiyor ama bilgisayarı 5,6 sene kullanmam gerekiyor diye çok düşükte oynuyorum

ben o monsteri kullanıyorum klavyenin ışığını açmazsan kardeş gazabı olmuyor benden kaynaklı bir sıkıntısı var sadece ( BÜTÜN BİLGİSAYARLARDA GEÇERLİ ) pubg ayarlar çok düşükte 70 fps , ultrada 45 /50 gibi geliyor gidiyor ama bilgisayarı 5,6 sene kullanmam gerekiyor diye çok düşükte oynuyorum
Alakası yok. Korkunuz olmasın ayarları yükseğe çekseniz de düşükte oynasanızda bilgisayarı 10 yıl bile kullanırsınız.

Klavyenin ışığıyla alakalı ne sorununuz var? Ben alıp iade etmiştim touchpad tarafından ses geliyordu. Yeniden alacağım aynı modeli ama sorayım dedim.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı