Delire yazdım! Nvidia ekran kartı sorunu

Sorun ne kaynaklı olabilir?

• Oy verenlerin toplamı
    4
Aynı sorun bende de var. İlk başta bilgisayar açıkken görüntü filan kayıyordu, sonra tamamen gitti. Bir gün sonra açmayı deneyince ekran simsiyahtı. Şimdi bilgisayarı açarken fan çıkışlarını bantlayıp, çarşafla sarıyorum. 15-20 dk. sonra baya bir ısınıyor. Kapatıp, açınca düzeliyor. Çok ısınınca kartımı da görüyor ama seninki gibi yanında sarı ünlem var.

Driver kurunca mavi ekran hatası veriyor. Bilgisayarı açamıyorum, sistem geri yükleme yapıyorum.
Bence yaptığın şey çok kötü, bir şekilde pc'ni kullanılabilir hale getiriyor olabilirsin. Fakat fan çıkışlarını bantlamak bence çok tehlikeli. Halledilebilir bir sorunsa bile bu şekilde geriye dönülemez bir soruna yol açabilirsin.

Yeni Bit Eşlem Resmi.jpg
sd.jpg

En son geldiğim durum bu. Biosa girip Load Default yaptım. Daha sonra aygıt yöneticisinden güncelleme yaptım. Şuanda (Kod 43) hatası veriyor ve nvidia denetim masasına girmeye çalıştığımda resimdeki uyarıyı veriyor. Yarım ve görüşlerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, Windows 8.1'de minidump yok. Daha önceden aldığım Windows 7'deki dump dosyaları Win 8'e geçince gitti. Nasıl bir yol izleyebilirim ?
Win7'de olan yer ile Win8.1'de olan yer aynıdır. Mavi ekran aldığınızda dediğim yerden dosyayı paylaşın.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı