Deliriyor muyum?

Makaleler
10
Yer
İstanbul
Merhabalar.
Son 5 aydır sabahları uyandığımda bir ses duyuyordum bazen. Bugün ilk defa bu saatlerde duydum. Daha önce ses kaydına almaya çalışmıştım ama belli olmamıştı. Ve az evvel ses kaydına aldım. Ses sanki Payithat Abdülhamid dizisinde birileri hastayken çalan şarkılar gibi. Yada "dıığdııın dııı" ney sesleri geliyor. Ve oturduğumuz yerde böyle şeyler çalan yerler yok. Kemerburgaz'da oturuyorum. Sakin bir kısmında karşımızda Kasımpaşa tesisleri var.
Ses kaydını ekliyorum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Görüntüyü daha sonradan ekledim.

Merhabalar.
Son 5 aydır sabahları uyandığımda bir ses duyuyordum bazen. Bugün ilk defa bu saatlerde duydum. Daha önce ses kaydına almaya çalışmıştım ama belli olmamıştı. Ve az evvel ses kaydına aldım. Ses sanki Payithat Abdülhamid dizisinde birileri hastayken çalan şarkılar gibi. Yada "dıığdııın dııı" ney sesleri geliyor. Ve oturduğumuz yerde böyle şeyler çalan yerler yok. Kemerburgaz'da oturuyorum. Sakin bir kısmında karşımızda Kasımpaşa tesisleri var.
Ses kaydını ekliyorum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Görüntüyü daha sonradan ekledim.

Yaş kaç bu arada?

Ben bi melodi duyamadım, sadece mikrofona gelen "vuuuuu" sesi var. Diziyi çok izlediysen kafana takılmış olabilir, bazen çok illet oluyor. Bilen birine danış ama deli olsan kafanı kazır sesler yani heralde.
Bir arkadaşım da dinledi oda duymuş sesi.
Yaş kaç bu arada?
17 yaşındayım. Son zamanlarda yarışmadır fuardır sınavlardır stresliyim biraz ve yarın üniversiteye stand açmaya gideceğim. Stresden olabilir mi? Ama cidden duyuyorum yani var ses.

Sebebi TV'nin sesini son ses açıp dizi izleyen bunun gibilerdir.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı