Bendekinde yok.
Ya da fiş çekmeyi dene
Ya da fiş çekmeyi dene
fiş çekme işe yaramadı sende böyle bir problem olmuş muydu ayrıca ben format atmayı düşünüyorum garantisi devam etmekte sizce ne yapmalıyım format atarsam düzelir mi? yada garantiye giderse format atmadan düzeltirlermi?Bendekinde yok.
Ya da fiş çekmeyi dene![]()
peki kurtarma usb sini baska bir bilgisayarda kurup kendi bilgisayarımda uygulaya bilir miyim?Driver sorunu ise format çözer.
Ama driver sorunu ise daha önce attığım linklerdeki gibi kurtarma cdsi veya usbsi ile driverı kaldırıp da deneyebilirsin.
Benim başıma çok şey geldi de bunu hatırlamıyorum.
nasıl hazırlamam gerektiği ile ilgili linki ve daha detay içeren bilgilerini paylaşırsan sevinirim kurtarma usb bi hazırlama konusu hakkındaEvet.
Windows sürümü aynı olmalı, sanırım.
gönderdiğiniz ilk link boot menu ikinci safe mode hakkında recovery olanı göremedim tekrardan gönderme ihtimaliniz varmı?Daha önce attığım linkteki linkte yazıyor.
teşekkür ederim yapmaya çalısacağım olmazsa mecburen formatlayacağım5 Ways to Boot into Safe Mode in Windows 8 & Windows 8.1
3 ve 4'deki linklerden uygun olanı seçersin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.