Dell 5521 Windows 7 UEFI Kurulumu

QlanEmre34

Hectopat
Katılım
27 Temmuz 2014
Mesajlar
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Elimde Dell İnspiron 5521 bilgisayar var. Windows 8 UEFI olarak, dell kurmuş ama ben bunu Windows 7 temiz kurulum yapmak istiyorum ama UEFI olarak yapmak istiyorum bana yardım eder misiniz? Deli oldum. Nasıl kurulum yapabilirim acaba?
 
Kurulum medyasını hazırladıktan sonra bilgisayarı yeniden başlatıp F12 ile Boot menüsüne gireceksiniz ve oradan UEFI seçeneğini, kurulum medyanızın adını seçip kurulum yapackasınız.
Ayrıca Windows 7'nin UEFI ile tam uyumlu olmadığını belirtmek isterim. En sağlıklı UEFI kurulum için Windows 8 kullanmanız lazım.
 
Son düzenleme:
Peki bir şey soracam ben sistemde ki dell backup and recovery ile yedeğini aldım usb ye fabrika görüntüsünün sonra windows 7 yi normal kurdum daha sonra o yedekle geri dönsem başka ayar yapmama gerek olur mu? O yedek zaten UEFI Kurulu olarak dell yapmış. Bir de windows 8.1 i yüklemek istesem lisans konusunu nasıl halledecem?
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı