Dell 7567 GTA 5'de Düşük GPU kullanımı ve FPS kaybı

Daha fazla  
Yalvarırım yardım edin, alalı 4-5 ay olacak ve halen düzelmedi. Her şeyim orijinal her şey en güncel konumda BIOS'u, Windows'u, ekran kartı oyunlar ama GTA 5'de GPU kullanımı bir zaman sonra çok ani bir şekilde düşüyor ve FPS'me de etki ediyor. Bu çok rahatsız edici bir durum, format atsam düzelecek bir şey mi, yoksa başka bir şey yapsam düzelir mi? Fotolarda göründüğü gibi;

3.PNG 4.PNG 5.PNG display.PNG franklin evi.PNG 4 dk sonra.PNG

Son düzenleyen: Moderatör:
Grafik ayarlarını ultra'ya aldığınız zaman sorun çözülecektir. Maalesef bende böyle bir sorun ile karşılaşmıştım birkaç oyunda bilgisayarı geri iade etmiştim.

Hocam sadece GTA V oyununda mı oluyor bu dediğiniz olay?
Evet sadece gta 5 de oluyor bu rainbow six edge de 99 kullanılıyo ekran kartı birde cs de nedense bazıları 180 üstü fps alıyo 1080p ultrada ben 100 120 alıyom ondada mı sıkıntı var anlamadım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Grafik ayarlarını ultra'ya aldığınız zaman sorun çözülecektir. Maalesef bende böyle bir sorun ile karşılaşmıştım birkaç oyunda bilgisayarı geri iade etmiştim.
Evet ultraya çekince düzleiyo ama fps yerlerde oluyor zevk alamıyorum başka bi çözüm varmı

Birde Benchmark etsti yaptım çok iyi aylarlar buldum ortalama 70 80 fps alıyom very high ayarlarda hatta 107 fps gördüm aşırı mutlu oldum ama taki o ana kadar hummer arabalı sahneye geldiğmde 45 50 fps oldu bu ne saçma sapan iştir ya anlamıyorum youtubeden videolara baktım hiç kimse okadar düşmüyo o sahnede 65 70 fpslerde gidiyolar çıldıracam

Ben monster'in 1060 ekran kartlı bilgisayarın da bu sorunu yaşamıştım. Ultra'ya aldığım zaman düzeliyordu ama bazı oyunlarda ultra'ya alsam bile düzelmiyordu baya araştırmama rağmen çözümünü bulamadım. Bilgisayarı geri verip 1050 ti olan laptop'u satın aldım. Bir problemle karşılaşmadım.

Bilgisayarın GPU'su 1050 Ti ise o ayarlar bana biraz yüksek geldi. Biraz daha düşürüp, ''high'' ve ''very high'' arası ayarlar yapın. GTA 5 biraz eskimeye başlasa da en yüksek ayarlarda oynayabilmek için biraz daha iyi bir sisteme ihtiyaç var.

Bence de grafik ayarlarını oldukça yüksek tutmuşsun, biraz düşürmeyi dene.
Sıkıntımda o zaten ayarı düşürsemde yükseltsemde gene şehirin içinde aracla son hız giderkene aynı fps alıylm

Bence de grafik ayarlarını oldukça yüksek tutmuşsun, biraz düşürmeyi dene.
Şimdi bugün fırmatladım bana kurulu halde veren adam hani 0 aldım ama windowsu başkası kurdu bende bilmiyodu.m adam eski tip kurmuş bende uefi olarak bugün kurum bakalım gta iniyo pupg v csde güzel fpsler aldım

Ben monster'in 1060 ekran kartlı bilgisayarın da bu sorunu yaşamıştım. Ultra'ya aldığım zaman düzeliyordu ama bazı oyunlarda ultra'ya alsam bile düzelmiyordu baya araştırmama rağmen çözümünü bulamadım. Bilgisayarı geri verip 1050 ti olan laptop'u satın aldım. Bir problemle karşılaşmadım.
Valla temiz bi format attıp gtada aynı sorun devam ederse bi dell yetkili servisini arıyacağıım

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı