Dell 7577 1060 Max-Q Alınır mı?

Sizin sorunuza tam yanıt olmayacak fakat normal GTX1060 ile GTX1060 Max-Q aynı mıdır?

Max-Q tasarımı ile üretilmiş GTX1060 Nvidia'nın en son teknolojisini taşıyor ve bu nedenle Pascal mimarisi olan GTX1060'tan daha az enerji tüketiyor. Yani 1.25x kat daha verimli bir kart. Yakın zamanda GTX'in diğer modellerinde de Max-Q tasarımını göreceğiz.

Başlıkta yazdığım ürünü almayı düşünüyorum. Sizin görüşleriniz ve tavsiyeleriniz nelerdir?

Sorunuza gelirsek bence alınacaksa GTX1060 alınabilir sonuçta Max-Q'dan daha güçlü. Ama tercih ederseniz GTX2000 serisi de beklenebilir.

Edit: Çok özür dilerim. Ben yanlış biliyormuşum. Max-Q'nun performansı daha düşükmüş. Az önce konuyu daha detaylı araştırdım. Ve anladım. Uyardığınız için teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yanıtlarınız için teşekkür ederim.🙂
Mesaj otomatik birleştirildi:

İnternette
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
böyle bir video buldum, GTX1060 ile Max-Q karşılaştırılması yapılmış. Benim gibi tam bilmeyen varsa bakabilir.

Son düzenleme:
Lütfen yanlış bilgilendirme yapmayınız. Max Q modelinin performansı daha düşük. İkisinin de mimarisi Pascal yani Max Q'nun mimarisi yeni bir mimari değil. Ayni mimariyi kullanıyorlar. Max Q'nun saat hızları daha düşük olduğu için daha az ısınıyor.
@Şevket Erdem Kaya

Lütfen yanlış bilgilendirme yapmayınız. Max Q modelinin performansı daha düşük. İkisinin de mimarisi Pascal yani Max Q'nun mimarisi yeni bir mimari değil. Ayni mimariyi kullanıyorlar. Max Q'nun saat hızları daha düşük olduğu için daha az ısınıyor.
@Şevket Erdem Kaya
Çok özür dilerim. Ben yanlış biliyormuşum. Az önce konuyu daha detaylı araştırdım. Ve anladım. Uyardığınız için teşekkür ederim.

Max-Q tasarımı ile üretilmiş GTX1060 Nvidia'nın en son teknolojisini taşıyor ve bu nedenle Pascal mimarisi olan GTX1060'tan daha az enerji tüketiyor. Yani 1.25x kat daha verimli bir kart. Yakın zamanda GTX'in diğer modellerinde de Max-Q tasarımını göreceğiz.

Sorunuza gelirsek bence alınacaksa GTX1060 alınabilir sonuçta Max-Q'dan daha güçlü. Ama tercih ederseniz GTX2000 serisi de beklenebilir.

Edit: Çok özür dilerim. Ben yanlış biliyormuşum. Max-Q'nun performansı daha düşükmüş. Az önce konuyu daha detaylı araştırdım. Ve anladım. Uyardığınız için teşekkür ederim.
GTX2000 ekran kartlarının laptop için çıkış tarihi belli mi? Sanırım yeni ekran kartlı fiyatlar daha uçuk olur.

@Şevket Erdem Kaya
Hocam laptoplar için ekran kartına overclock ve işlemciye undervolt yapanlar için düşünceniz nedir? Yapılmaz di mi?

Yanıtlarınız için teşekkür ederim.🙂

İnternette
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
böyle bir video buldum, GTX1060 ile Max-Q karşılaştırılması yapılmış. Benim gibi tam bilmeyen varsa bakabilir.

Video için teşekkürler. Normal 1060 biraz daha güçlü 1060 Max-Q modelinden ama fiyat farkıda var. Bu arada Logitech G102 Prodigy Mouse'unuzdan memnun musunuz?

Değil. Daha az ısınması için saat hızları ve TDP değeri daha düşük.
1050ti ekran kartına göre epey güçlü sanırım di mi hocam?

@thelordof G102 Prodigy faremden son derece memnunum fakat serçe parmağınız biraz boşta kalıyor ama benim için çok büyük bir sorun yaşatmıyor, önerebileceğim bir faredir.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı