Dell İnspiron 7577 Alınır mı?

Şuan fiyatı 5.000 TL.Black Friday'de 4500 kesin 4000 TL de zorlayabilir.Daha fazla düşeceğini zannetmiyorum.

İşte önemli olan wasd sol elini koyduğun taraf yani.Yoksa orta tarafı ısınmış üst tarafı ısınmış önemli değil ki işin yok oralarla nasılsa.
tamam kardeşim ilk önceliğim msi bulmak 4000 4500 civarında eğer msi bulamazsam dell 7577 alırım
Ben aldığım zaman dolar kuru 4.90 civarıydı 1 Ağustos'ta aldım.O zaman hepsiburada freedos olarak 4.150 TL ye satın almıştım.En memnun kaldığım noktalardan biri de o.WASD yani sol elini koyduğun yerde ılık bir sıcaklık var sadece ve kesinlikle rahatsız etmiyor.Tüm ısıyı ön ve orta-sağ tarafta topluyor laptop.
hdd 5400 rpm oyunlarda bir eksisini gördünmü drop felan olmuyor değilmi hdd den kaynaklı birde fanların turbo modu varmı
Isınma ve ekran kalitesizliği gibi sorunları var MSI'dan şaşmayın.
sizin dediğiniz sorunlar dell 7567 de vardı 7577 de hem ips ekran hemde ısınma sorunu yokmuş
ekran ips panel

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı