Dell 7577 sorunları ve FPS problemi

dobidor

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba. 2 sene önce Dell 7577 (i7 - 1050 Ti) olan notebook modelini almıştım. 130W orijinal gelen adaptörü var. Ama PC yük altındayken 130W yetersiz geliyormuş. 180W adaptör öneriliyor forumlarda da.
Bataryamın ömrü bitti sanırım, yüksek performans gerektiren oyunlarda laptop 20 dakikaya kapanıyor ve pili de tükenmiş oluyor. Hem de adaptör takılı haldeyken.

Yeni bir batarya almak özellikle şu zamanda çok pahalı. Ben de o yüzden bataryayı devre dışı bıraktım. Sadece adaptörle bağlıyım. Ama artık oyunlarda 4 saniyede bir FPS düşüşleri yaşıyorum. 2010 öncesi oyunlarda hiçbir sorun yok. Fakat yeni nesil oyunlar Low'da bile beni kahrediyor...

Ayrıca alakası var mı bilmiyorum, ama HD Tune programıyla error scan yaptım, hem C diski SSD'ye hem de D bölümü için. Quick Scan'de hiçbir yerde sorun çıkmadı. Fakat uzun 3 saat süren error Scan'de 1 TB'lık D diskinde birkaç soruna rastladım. Ekleri aşağıya bırakacağım. C (SSD) temiz. D diskinde 05 ve C5 warning'leriyle karşılaştım. Var mıdır bir alakası?
Ne dersiniz, ne önerirsiniz?
1.png

2.png

3.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Garantisi bitmiştir büyük ihtimal bende de aynı model var 130W yetmiyor ben garantiye yolladım bana 180ini yolladılar ama şu laptobu aldığıma pişmanım bir daha dell e bulaşmam
garantisi bitmemiş ise direk garantiye yollayıp batarya değişikliği isteyin

Garantisi bitmiştir büyük ihtimal bende de aynı model var 130W yetmiyor ben garantiye yolladım bana 180ini yolladılar ama şu laptobu aldığıma pişmanım bir daha dell e bulaşmam
garantisi bitmemiş ise direk garantiye yollayıp batarya değişikliği isteyin
Pc için garanti 3 ay önce bitti. Sorunlar da o zaman başladı :). Yine de ilgilenirler mi?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı