Merhaba,
Sitede verilen Sierra Laptop imajı ile başarılı bir kurulum yaptım, hiçbir sorun ile karşılaşmadım desem yeridir.
Sistem: Dell 7720R (A17Bios ile UEFI kurulum)
İşlemci: Intel i5 3320m
Ram: 8GB (4 + 4)
HDD: 240GB SSD + 1Tb 5400rpm
Ekran: 17'' 1980 x 1020
Ekran Kartı : Intel HD4000 (Nvidia GT640m Macos altında çalışmıyor)
WLAN: Standart wlan kartını mac uyumlu olan ile değiştirdim
LAN: Kext yüklendikten sonra çalışıyor, /EFI/Clover/kext/Other altına atabilirsiniz
1. Belirtilen kurulum adımlarını izleyin.
MacOS Sierra Güncel Kurulum İmajı
2. İşlem bittikten sonra config_HD4000_1600x900.plist dosyasının adını değiştirerek config.plist yapın.
3. Yeni yaptığınız config.plist dosyasının içini textedit ile açın ve metnin en sonun aşağıdaki gibi olmasını sağlayın. Yoksa klavye ve touchpad çalışmaz /EFI/Clover/kext/Other altındaki VodooPS2Controller.kext load olsun diye yapıyoruz bunu aslında.
<key>SystemParameters</key>
<dict>
<key>InjectKexts</key>
<string>Yes</string>
<key>InjectSystemID</key>
<true/>
</dict>
Bundan sonra config.plist dosyasını /EFI/Clover altına atmayı unutmayın: Clover Configrator ile EFI partisyonunu mount edebilirsiniz.
Kolay gelsin.
Sitede verilen Sierra Laptop imajı ile başarılı bir kurulum yaptım, hiçbir sorun ile karşılaşmadım desem yeridir.
Sistem: Dell 7720R (A17Bios ile UEFI kurulum)
İşlemci: Intel i5 3320m
Ram: 8GB (4 + 4)
HDD: 240GB SSD + 1Tb 5400rpm
Ekran: 17'' 1980 x 1020
Ekran Kartı : Intel HD4000 (Nvidia GT640m Macos altında çalışmıyor)
WLAN: Standart wlan kartını mac uyumlu olan ile değiştirdim
LAN: Kext yüklendikten sonra çalışıyor, /EFI/Clover/kext/Other altına atabilirsiniz
1. Belirtilen kurulum adımlarını izleyin.
MacOS Sierra Güncel Kurulum İmajı
2. İşlem bittikten sonra config_HD4000_1600x900.plist dosyasının adını değiştirerek config.plist yapın.
3. Yeni yaptığınız config.plist dosyasının içini textedit ile açın ve metnin en sonun aşağıdaki gibi olmasını sağlayın. Yoksa klavye ve touchpad çalışmaz /EFI/Clover/kext/Other altındaki VodooPS2Controller.kext load olsun diye yapıyoruz bunu aslında.
<key>SystemParameters</key>
<dict>
<key>InjectKexts</key>
<string>Yes</string>
<key>InjectSystemID</key>
<true/>
</dict>
Bundan sonra config.plist dosyasını /EFI/Clover altına atmayı unutmayın: Clover Configrator ile EFI partisyonunu mount edebilirsiniz.
Kolay gelsin.