@BrtBlgc 27GR83Q-B yerine VG27AQML1a veya G274qpx daha mantikli secimlerden.
Birisi 32" ve 4K digeri ise 2K ve 27" burada biraz is tercih meselesine kalıyor ama Q27g3xmn ile daha iyi bir goruntu kalitesi elde edersin cunku hem VA olmasindan oturu kontrast orani yuksek hem de 336 zone mini LED bir arka aydinlatma kullanmasindan oturu kontrast orani local dimming acildigi takdirde daha da yukselmekte olup HDR parlakligi 1000 nit civarina kadar yukselebilmekte. Bunlarin disinda sdr parlakligi ve renk gamutu da gayet iyi. G3223Q ise siradan bir Edge LED arka aydinlatmaya sahip oldugu icin kotu bir HDR performansi sunmasinin yaninda IPS olmasindan oturu bariz bir kontrast dusuklugu soz konusu. Bunun disinda renk gamutu olarak guzel, gecikme suresi olarak da guzel bir monitor. Ben Q27g3xmn alirdim.
Aox Q27g3Xmn'nin bugün stoklarda olduğunu görünce araştırdım biraz. Tam bir F/P ürünü olduğunu okudum. Negatif olarak ise portlarının az olduğunu gördüm.
@BrtBlgc 27GR83Q-B yerine VG27AQML1a veya G274qpx daha mantikli secimlerden.
Birisi 32" ve 4K digeri ise 2K ve 27" burada biraz is tercih meselesine kalıyor ama Q27g3xmn ile daha iyi bir goruntu kalitesi elde edersin cunku hem VA olmasindan oturu kontrast orani yuksek hem de 336 zone mini LED bir arka aydinlatma kullanmasindan oturu kontrast orani local dimming acildigi takdirde daha da yukselmekte olup HDR parlakligi 1000 nit civarina kadar yukselebilmekte. Bunlarin disinda sdr parlakligi ve renk gamutu da gayet iyi. G3223Q ise siradan bir Edge LED arka aydinlatmaya sahip oldugu icin kotu bir HDR performansi sunmasinin yaninda IPS olmasindan oturu bariz bir kontrast dusuklugu soz konusu. Bunun disinda renk gamutu olarak guzel, gecikme suresi olarak da guzel bir monitor. Ben Q27g3xmn alirdim.
Mouse oynattıgında local dimmingi kaydırıyor diye bir yorum gördüm bu durum cok rahatsız edici mi?
G321Q aldım. ölü piksel yok. ışık sızması da fotoğrafta olduğu gibi ancak orda fazla parlak çıkmış sizce iade etmeli miyim?Bence G321Q al gec. G3223D almak mantiksiz, G321Q hatta kontrast bakimindan daha iyi G3223D'den. G3223D'nin tek ustunlugu pivot ve yukseklik ayarinin olmasinin yaninda malzeme kalitesinin bir miktar daha iyi olmasi.
AW2724DM ne kadar bilmiyorum ama overpriced oldugundan eminim, ki buyuk monitor istiyorsan zaten 32" imkani varken 27" bakmana gerek yok.
Dosya Ekleri
Son düzenleme: