Dell Alienware AW2725D 2K OLED monitör alınır mı?

Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar iyi akşamlar. Halihazırda 2K 165Hz IPS bir monitör kullanıyorum. 2K OLED monitör almayı düşünüyorum. Biraz araştırdım ve başlıkta kısmen diğer OLED monitörlere göre biraz daha uygun bir monitör var. Bahsettiğim monitör Amazon'da 28500 lira fiyatında. Alınır mı? Başka öneriniz var mıdır? Teşekkür ederim.

Merhaba arkadaşlar iyi akşamlar. Halihazırda 2K 165Hz IPS bir monitör kullanıyorum. 2K OLED monitör almayı düşünüyorum. Biraz araştırdım ve başlıkta kısmen diğer OLED monitörlere göre biraz daha uygun bir monitör var. Bahsettiğim monitör Amazon'da 28500 lira fiyatında. Alınır mı? Başka öneriniz var mıdır? Teşekkür ederim.

Mevcut kullanıcısıyım mat ekranlardan ziyade parlak ekran ve kesinlikle alınır IPS ten geçince devasa bir fark olacak zaten.

Mevcut kullanıcısıyım mat ekranlardan ziyade parlak ekran ve kesinlikle alınır IPS ten geçince devasa bir fark olacak zaten.

Teşekkürler sağolun. 2 hafta önce Gaming gecesinde bir MSI OLED monitör 28 bin bandına düşmüştü 30-31 binlerden. Onu da öneriyorlardı tam model adını unuttum. Biraz indirim kovaladım ama denk gelmedi. Bu da fiyat olarak da mantıklı duruyor. Satıcı Amazon olmasa da platform Amazon olunca da güzel oldu.

IPS'den OLED'e geçince o kadar fark ediyor mu cidden. 4K IPS mi 2K OLED mi diye baya düşündüm ama 2K OLED daha mantıklı geldi

Teşekkürler sağ olun. 2 hafta önce Gaming gecesinde bir MSI OLED monitör 28 bin bandına düşmüştü 30-31 binlerden. Onu da öneriyorlardı tam model adını unuttum. Biraz indirim kovaladım ama denk gelmedi. Bu da fiyat olarak da mantıklı duruyor. Satıcı Amazon olmasa da platform Amazon olunca da güzel oldu.

IPS'den OLED'e geçince o kadar fark ediyor mu cidden. 4K IPS mi 2K OLED mi diye bayağı düşündüm ama 2K OLED daha mantıklı geldi.

Hocam dünya varmış dersin.

satıcı çok problemli hiç bulaşma bana kalırsa

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı