Dell Allienware AW2518H vs. BenQ ZOWIE XL2411P vs. AOC G2460PF

Alianware 2000TL suan yurtisindayim buradaki fiyat bu Benq ise 1630TL. Bide Alienware G sync degil free sync destekliyor bu gece secimimi yapmak zorundayim artik

Alianware 2000TL suan yurtisindayim buradaki fiyat bu Benq ise 1630TL. Bide Alienware G sync degil free sync destekliyor bu gece secimimi yapmak zorundayim artik

Eger yurtdışında iseniz daha uygun monitörler bulabilirsiniz. Mesela Samsung chg73 ya da msi mag ya da mpg modellerine bakabilirsiniz.
Black equilazer Samsung chg73 ve msi mag modellerinde mevcut. Oyuncu monitörü için oldukça önemli bir özellik.

Ayrica BenQ XL2411p yerine XL2411 bakabilirsiniz S switch yok 2411 modelinde dolayısı ile daha uygun. Msi larda ise S switch özelliğine karşı gelen ücretsiz çözümler var. Masaüstü uygulaması ve telefon uygulaması gibi.

Eğer fiyat konusunda çok sorun yok ise 1080p 240hz yerine 2k 144hz öneririm. Çünkü 100fps den sonra farkı çok da anlaşılmıyor. 144hz monitor kullanıcısı olarak söylüyorum.
Tavsiyem msi optix mag27cq
Dedigin monitor neredeyse 2 kati daha pahali kardes. 2000tl burada 340euro ya kadar bir monitor dusunuyorum

Az önce yazdığınız monitörler den bir tanesi 3000tl civarında idi.
Soyledigim monitor 23 kasımda Hepsiburada'da 2300tl ye satıldı. Yurtdışında uygun fiyata bulunur diye düşündüm. Ayrıca mag27cq ile mpg27cq modeli farklı modeller mag27cq daha ucuz. Bir de öyle bakın isterseniz.

https://www.amazon.com/MSI-Non-Glar...ds=mag27cq&dpPl=1&dpID=51inxtbHMWL&ref=plSrch
Burada 400 dolar fiyatı var.

Size öyle geliyor ise bakış acınızı değiştirmeye niyetim yok. Fakat ben aynı bakış açısını paylaşmıyorum. 240hz şimdi de olsa ileride de olsa yine aynı. 240hz monitörler en yüksek tazeleme oranını istiyorum diyenlerin alması gereken monitörler. Dediğim gibi göz bugün de ileride de aynı fps oranını algılayacak. Ben 100 fps 144 fps arasında bir fark görmediğim için söyledim size. Keşke bir yerde deneyimleme fırsatınız olsa.
Para sorunu olmasa olay tamamen başka asus un tepe modelini al geç derim. Ama elinizde sınırlı miktarda para var ve ben bu paraya göre alabileceğiniz en iyi sınıfı önerdim 2k 144hz.

Size öyle geliyor ise bakış acınızı değiştirmeye niyetim yok. Fakat ben aynı bakış açısını paylaşmıyorum. 240hz şimdi de olsa ileride de olsa yine aynı. 240hz monitörler en yüksek tazeleme oranını istiyorum diyenlerin alması gereken monitörler. Dediğim gibi göz bugün de ileride de aynı fps oranını algılayacak. Ben 100 fps 144 fps arasında bir fark görmediğim için söyledim size. Keşke bir yerde deneyimleme fırsatınız olsa.
Para sorunu olmasa olay tamamen başka asus un tepe modelini al geç derim. Ama elinizde sınırlı miktarda para var ve ben bu paraya göre alabileceğiniz en iyi sınıfı önerdim 2k 144hz.

2K da ultra ayarlarda oynamak tabii ki çok daha iyi olur ama hangi ekran kartı bunu şuan çok iyi derecede yapabilir ve 1-2 sene sonra yeni oyunlarda yine aynı performansı verebilir? Ben 1080 ti kullanıyorum ama cesaret edemiyorum 2K almaya.

2K da ultra ayarlarda oynamak tabii ki çok daha iyi olur ama hangi ekran kartı bunu şuan çok iyi derecede yapabilir ve 1-2 sene sonra yeni oyunlarda yine aynı performansı verebilir? Ben 1080 ti kullanıyorum ama cesaret edemiyorum 2K almaya.

1080p 240hz, 2k 144hz. Zannediyorum iki seçenek de aynı ekran kartı gücü gerektirir.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı