Dell Allienware AW2518H vs. BenQ ZOWIE XL2411P vs. AOC G2460PF

Bu AW2518H modelini nerden bulabiliriz? Black Friday günü HepsiBurada da satılıyordu. Tam almaya girdim stokları bitmişti daha sonrada kaldırdılar cihazı satıştan. AW2518HF modeli satılıyor fiyatı daha uygun ama FreeSync li cihaz.

Ben aklimda 240hz kararlastirdim ama harekete gecmememin tek sebebi alienware kotu bir monitor olmasindan korkuyorum 240hz ulasamaz bazilari diyor bu monitor icin tek sorun burada.

Ben aklimda 240hz kararlastirdim ama harekete gecmememin tek sebebi alienware kotu bir monitor olmasindan korkuyorum 240hz ulasamaz bazilari diyor bu monitor icin tek sorun burada.

Alienware kötü bir monitor değil aksine çok çok iyi bir monitor. En çok takipçisi olan Ninja isimli eleman bile oyun için bu monitoru kullanıyor. Ben arkadaşımda kullandım kendi 60hz lik monitorum sonrasında bana işkence gibi gelmeye başladı :)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ben bulsam AW2518H modelini almayı planlıyorum ama yok nedense. AW2518HF modeli bulunuyor sadece..

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı