Dell G15 5515 GPU için 85, CPU için 93 derece sıcaklık normal mi?

Sincap4859

Femtopat
Daha fazla  
Dell G15 5515 laptopa sahibim. Laptopum RTX 3050 ekran kartına, Ryzen 5 5600H işlemciye ve 16 GB RAM'e sahip. İlk defa laptop kullanıyorum. Laptop geldikten sonra hiçbir ayarı değiştirmedim. Fallout 4 oynarken ekran kartı 84-85, işlemci ise 92-93 derecelere kadar çıkıyor. Bu sıcaklıkların normal olduğunu düşünmüyorum. Aşağıdaki videoda aynı laptopa sahip adamın sıcaklık değerleri benimkinden daha düşük seviyede.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ne yapabilirim, yardımcı olur musunuz?

Dell G15 5515 laptopa sahibim. Laptopum RTX 3050 ekran kartına, Ryzen 5 5600H işlemciye ve 16 GB RAM'e sahip. İlk defa laptop kullanıyorum. Laptop geldikten sonra hiçbir ayarı değiştirmedim. Fallout 4 oynarken ekran kartı 84-85, işlemci ise 92-93 derecelere kadar çıkıyor. Bu sıcaklıkların normal olduğunu düşünmüyorum. Aşağıdaki videoda aynı laptopa sahip adamın sıcaklık değerleri benimkinden daha düşük seviyede.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ne yapabilirim, yardımcı olur musunuz?

FPS değerlerin ne durumda?

Dell'in altını yükseltip deneyin birde. O video Aralık ayında yani kışın ortasında çekilmiş, ortam sıcaklığı 20-25 arasındadır ve dizüstünün altını da yükseltmiş olabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı