Dell G15 5515 nasıl?

Makaleler
1
Daha fazla  
Merhabalar. Ben Dell G15 5515 90W 3050 16 RAM'lik olan modeli almayı düşünüyorum. Şu an fiyatı 12 13K civarı.
Daha önce bu modeli alıp kullananlar bana bilgi verebilir mi? Genel olarak PC de vakit geçirmeyi ve oyun oynamayı seven birisiyim ki bunda en güçlü 3050 90W olunca almak istedim. Kısaca daha önce alıp kullanan kişilerin deneyimlerini ve düşüncelerini sizden rica ediyorum :)

Merhabalar. Ben Dell G15 5515 90W 3050 16 RAM'lik olan modeli almayı düşünüyorum. Şu an fiyatı 12 13K civarı.
Daha önce bu modeli alıp kullananlar bana bilgi verebilir mi? Genel olarak PC de vakit geçirmeyi ve oyun oynamayı seven birisiyim ki bunda en güçlü 3050 90W olunca almak istedim. Kısaca daha önce alıp kullanan kişilerin deneyimlerini ve düşüncelerini sizden rica ediyorum :)

Laptop gayet güzel fakat Dell'in teknik servisi rezalet. Bunu göz önünde bulundur.

Dell'in yeni serisi olması lazım bir de G5 15'ler var fakat bu onlardan değil ısınma sorunu yapmıyor diye biliyorum ben de almayı düşünüyorum indirim devam ederse sadece 3050 konusunda kararsız kaldım :LOL:

Dell'in yeni serisi olması lazım bir de G5 15'ler var fakat bu onlardan değil ısınma sorunu yapmıyor diye biliyorum ben de almayı düşünüyorum indirim devam ederse sadece 3050 konusunda kararsız kaldım :LOL:
Hocam ben ilk Acer nitro 3050ti düşündüm sonra lenovaya IdeaPad 3050ti ye kaydım ancak onu da ucuzken alamadım şimdi 14 15k en sonda bu delli buldum ama bunu da bayadır biliyordum. Sevdiğim iyi özelliği ekran kartı full performans 90 ya da 95w ki en güçlü 3050 laptoplar da. Bende 3050 için VRAM 4 GB diye tedirgindim ama şu şartlar da buna bile 10k üstü vermek acınası bir durum şu ekonomik şartlar da.. dlss ile filan 3050 yeter bize 3 5 sene
Beyler bu modeli tam alıyordum ancak harici SSD takmak için bir aparata ihtiyaç olduğunu gördüm. Bu aparat da TR de yok gibi yabancıda da 300 400 TL. Bir de küçücük bir metal aparat bu kadar pahalı olmamalı. Daha önce bu modeli alıp SSD ekleyen arkadaş nasıl ekledi başka bir yolu var mıdır?

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı