Dell G15 vs. HP Omen 15

The Jokerr

Hectopat
Daha fazla  

Bu iki ürün yeni çıktı galiba yeni gördüm fiyatları da uygun gibi geldi size birkaç sorum olacak.

1. Dell'in bu serideki önceki modelleri çok ısınıyordu bu yeni çıkan modelinde kasa değişikliğine gitmişler Alienware kasası galiba bu ısınma sorunu çözülmüş müdür sizce?
2. yukarıdaki 2 modelde de işlemci aynı bu işlemci iyi mi sizce sorunu var mı? (yazılım ve oyun için kullanacağım)
3. HP Omen bilgisayar hakkında çok fazla bir bilgim yok HP'ler çok ısınıyor diyorlar hep hala bu geçerlimi veya başka kronik sorun var mı alınır mı bu model?
4. bana hangisini tavsiye edersiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Delin soğutması iyi bence hp ye göre

Sen kullanıyor musun dell veya YouTube'dan mi gördün buraya link atabilir misin?
Dostum acer çok fazla hoşuma gitmiyor nedense içim ısınmıyor o bilgisayara
Hp altı çok ısınıyodu.
Omen modelinimi kullandınız

Dell'in aynı kasasından kullanıyorum, kasası gayet kaliteli. Alınabilir.

Ekran kartı daha güçlü olduğu için ben yine olsa yine Dell alırdım.
Yukarıdaki attığım linkteki ürünümü kullanıyorsun dostum? Amd işlemcilimi intel mi? intel versiyonu da var vatan bilgisayarda baktım. Ekranı nasıl bide pili ne kadar gidiyor genel olarak memnunsun galiba anladığım kadarıyla

Ben bahsedilen HP modelinin bir altını R5 5600h versiyonunu kullanıyorum. Kasası aynı bildiğim kadarıyla, ben herhangi bir ısınma problemi yaşamadım uzun süren GTA V oynadığımda Max 85 derece ort 80-82 ile karşılaştım. Ben üründen oldukça memnunum.

Evet kasası aynı diye biliyorum bende. Şarjı ne kadar gidiyor normal kullanımda

Intel versiyonunu kullanıyorum. Diğer şeyler aynı olmayabilir, o yüzden doğru cevap veremeyebilirim.

Pil performansı hakkında net bir şey söyleyemem. Discord Steam vs. açıkken internette dolanırken 20 dakika falan %13 şarj gitti galiba.

Genel düşünceniz ne PC hakkında, kaliteli mi? Touchpad, klavye ve ekran hissiyatı nasıl? 8 GB RAM idare ediyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…