Dell G2422HS nasıldır?

Dell kaliteli bir servis ve müşteri hizmetlerine sahip. Bu bile yeter. Aldığın monitörü forumda ilk çıktığında çok önerdim. İlk zamanlar çok sattı.
Panel kalitesi ve ürün kalitesinde sorun yok. Problem fiyat olarak rakiplerine göre pahalı. Performans olarak daha iyi modeller var.

Konu AOC önerip önermemek değil. Farkındaysanız konu öneri konusu değil. Fiyat-performans olarak bakıyoruz ve Dell geride kalıyor. Ayrıca AOC'un o modeli Dell'in o modelinden daha üstün.
AOC modelleri cok kalitesiz FP diyorsun ya o acidan dedim 5 para etmezler.

Ben eski 60Hz bir monitörden geçiyorum G2422Hs'ye.
Iyi yapmissin dell güzel. AOC monitorum vardi ucuz diye almistim ekranin her tarafinda ampul yaniyormus gibiydi. Korkunctu bir tovbe ettim bir daha AOC ile ilgili hic bir sey almamaya. Dell en azindan kaliteli marka.

2022 şubat ayında almıştım Ağustos 2023'te oyun oynarken aniden bir sorun oldu ekran gidip geldi. Siyahlaşma, pikselleşme, kayma oldu. Dell ile irtibata geçtim. 12 günde değişim yapıldı.
Müşteri hizmetleri çok iyi ilgileniyor.

Son düzenleme:
2022 şubat ayında almıştım Ağustos 2023'te oyun oynarken aniden bir sorun oldu ekran gidip geldi. Siyahlaşma, pikselleşme, kayma oldu. Dell ile irtibata geçtim. 12 günde değişim yapıldı.
Müşteri hizmetleri çok iyi ilgileniyor.
Teşekkürler.

Iyi yapmissin dell güzel. AOC monitorum vardi ucuz diye almistim ekranin her tarafinda ampul yaniyormus gibiydi. Korkunctu bir tovbe ettim bir daha AOC ile ilgili hic bir sey almamaya. Dell en azindan kaliteli marka.
AOC'un tam anlamı nedir acaba hocam?

@hroveL Kargo bugün geldi, streç filmine sarılmış bir şekilde geldi, kutu açılmış olabilir mi?

Son düzenleme:
Teşekkürler.

AOC'un tam anlamı nedir acaba hocam?

@hroveL Kargo bugün geldi, streç filmine sarılmış bir şekilde geldi, kutu açılmış olabilir mi?

Benimki de öyle gelmişti bir problem olacağını zannetmiyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı