Dell G2524h güç kablosu tam yerine oturmuyor

balp

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar .yakın zaman önce Dell G2524h satın aldım ve şimdilik gayet memnunum. Test amaçlı monitörü dikey bir şekilde çevirdim ve birden ekrandan güç kesildi, daha sonra kontrol ettiğimde güç kablosu yerinden çıkmıştı monitörü tekrardan yatay bir konuma getirdiğim zaman fark ettim ki biraz sarsılma olsa bile güç kablosu yerinden çıkıyor.

Güç kablosunu sonuna kadar ittirdigimi düşünüyorum ama kablo tamamen içine girmiyor sanırım. Aynı modeli kullanıp sorunla karşılaşan oldun mu? Acaba kabloyu biraz daha zorlarsam içine mi tamamen girer mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam güç kablosunun olduğu yeri resim çekip atma şansınız var mı benimki ile kıyaslıyayım.

Hemen deneyeyim biraz zor olacak gibi.

Hocam güç kablosunun olduğu yeri resim çekip atma şansınız varmı benimki ile kıyaslıyayım.

Hocam güç kablosunun olduğu yeri resim çekip atma şansınız var mı benimki ile kıyaslıyayım.

Sizde mümkünse resim atabilir misiniz belki daha sonradan gelecek arkadaşlara da yardımı dokunur.

Dosya Ekleri

• IMG_20240713_010104.jpg
    IMG_20240713_010104.jpg
    69,2 KB · Görüntüleme: 28

Sizde mümkünse resim atabilir misiniz belki daha sonradan gelecek arkadaşlara da yardımı dokunur.

Hocam sizinki tam girmemiş ondan dolayı temazsızlık yapıyor olabilir.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20240713_010355_Gallery.jpg
    Screenshot_20240713_010355_Gallery.jpg
    62 KB · Görüntüleme: 28
Hocam sizinki tam girmemiş ondan dolayı temazsızlık yapıyor olabilir.

Sanırım bendeki kablo ile alakalı bir durum. Ne kadar bastirsam da tamamen içine geçmiyor. İlimizdeki kablolar farklı gibi ben kutunun içinden çıkanı kullanıyorum siz farklı kablo mu kullanıyorsunuz?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı