Dell G2724D görüntü ayarları nasıl yapılır?

Evet, G2724D kullanıyorum ama ekstra bir ayar kullanmıyorum. Standart mod bana en düzgün renk ayarlarını veren preset, dolayısıyla ekstra bir renk ayarı yapmadım. Reddit'te vs. paylaşılan renk profillerini de denedim ama en iyisi monitörün kendi native standart rengi gibi geldi bana. Tabii bu durum SKU'dan SKU'ya değişiyor, yani her monitör, model aynı olsa bile, farklı. Smart HDR kullanmıyorum, parlaklığı 40%'ta kullanıyorum genelde. DP kablosuyla kullanıyorum.

Anladım hocam sizde sitede W gözüküyor degil mi?

Şu an evde değilim, geçince bakayım. O siteye hiç girmemiştim ben ama Eizo'dan bakmıştım. Normal kullanımda da herhangi bir sorun yaşamadım.

Aynen bende zaten PS5'te kullanıyorum PS5'te monitöre o kadar ayar da yapamazsın Console mode ve displayhdr400 ile kullanıyorum görüntü güzel sıkıntı yok ama konuyu görünce sıkıntı var sandım olabilir de olmayabilir de. @BerkayZ87 bu arkadaş bayağı bilgili söyler bize bir iki bir şey.

@Abadzekh dostum yeni bir şey öğrendim PS5'te Console modu açmadan VRR aktif olmuyormuş ki onu açınca parlaklık kontrast ve HDR açıp kapatabiliyorum sadece diğer bütün ayarlar kapanıyor oto yani böyle kullanmak zorundayım PS5'te.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı