Dell G2724D güç kablosu temassızlık yapıyor olabilir mi?

Bloodrexs

Hectopat
Daha fazla  
Monitör
Dell G2724D
Yeni aldiğım Dell G2724D bugün geldi fakat bir sorunla karsılastim ya da benden kaynaklıda olabilir cözemedim.

Her şey iyi hoş fakat monitor güc kablosu temassızlik yapiyor gibi monitoru minik bile oynatsam ya da kabloya degınce kapanıyor cızırtı cikiyor. Ne yapmam lazım acaba? Tam oturmadi mı ama sanmıyorum, yardimci olur musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yeni aldiğım Dell G2724D bugün geldi fakat bir sorunla karsılastim ya da benden kaynaklıda olabilir cözemedim.

Her şey iyi hoş fakat monitor güc kablosu temassızlik yapiyor gibi monitoru minik bile oynatsam ya da kabloya degınce kapanıyor cızırtı cikiyor. Ne yapmam lazım acaba? Tam oturmadi mı ama sanmıyorum, yardimci olur musunuz?

Ekran mı gidiyor gücü mü kesiyor bunların hangisinden emin olduğuna göre ne yapman gerektiği değişir.

• Ekran gidiyorsa aktarma kablosunu, kablo soketini kontrol et.
  • Güç kesiliyorsa güç soketini, güç kablosunu, güç kablosunu taktığın prizi kontrol et.

Sesin videosunu çekebilirsen belki daha iyi olabilir.

Benim eski monitorümde de aynı sıkıntı var. Ya girişinde ya da güç kablosunda bir sıkıntı vardır. Elinizde başka güç kablosu varsa o şekilde deneyin yine olursa monitörün güç girişinde sıkıntı vardır.

Ekran mı gidiyor gücü mü kesiyor bunların hangisinden emin olduğuna göre ne yapman gerektiği değişir.

• Güç kesiliyorsa güç soketini, güç kablosunu, güç kablosunu taktığın prizi kontrol et.

Bir şeyi elektirik çarpmış gibi sürekli cızırtı şeklinde bir ses oluyor. Direkt güç gidiyordu bende hafif oynatinca geri geliyordu en ufak dokunmada yine güç gidiyordu.

Güç gidiyor komple taktıgim priz yerinden çıkık çok saglam degil ondan dolayı da olabilir dedim kontrol edeyim haber veririm yeni aldigim monitorun bozuk cikmasini hiç istemem.

Benim eski monitörümde de aynı sıkıntı var. Ya girişinde ya da güç kablosunda bir sıkıntı vardır. Elinizde başka güç kablosu varsa o şekilde deneyin yine olursa monitörün güç girişinde sıkıntı vardır.

Bir şeyi elektrik çarpmış gibi sürekli cızırtı şeklinde bir ses oluyor. Direkt güç gidiyordu bende hafif oynatinca geri geliyordu en ufak dokunmada yine güç gidiyordu.

Topraklama cızırtısı olabilir o, o tarz bir prizde kullanmanı katiyen önermem. Düzgün bir hatta bağlı akım korumalı priz ile sistemi ve monitörü kullanmanı öneriyorum.
İşini fazlasıyla görür.

Benim eski monitörümde de aynı sıkıntı var. Ya girişinde ya da güç kablosunda bir sıkıntı vardır. Elinizde başka güç kablosu varsa o şekilde deneyin yine olursa monitörün güç girişinde sıkıntı vardır.

Bir şeyi elektrik çarpmış gibi sürekli cızırtı şeklinde bir ses oluyor. Direkt güç gidiyordu bende hafif oynatinca geri geliyordu en ufak dokunmada yine güç gidiyordu.

Güç kablosu yeterli beslenemiyor o yüzden de anında kendini kesiyor gibi geliyor ama emin değilim. Başka sağlam hatlı bir prizde deneme yapman gerekiyor. Yukarıda önerdiğim prizden kullanman sağlıklı olur.

Topraklama cızırtısı olabilir O, o tarz bir prizde kullanmanı katiyen önermem. Düzgün bir hatta bağlı akım korumalı priz ile sistemi ve monitörü kullanmanı öneriyorum.
İşini fazlasıyla görür.

Güç kablosu yeterli beslenemiyor o yüzden de anında kendini kesiyor gibi geliyor ama emin değilim. Başka sağlam hatlı bir prizde deneme yapman gerekiyor. Yukarıda önerdiğim prizden kullanman sağlıklı olur.

Prizden kaynakliysa baska bir prize takınca düzelir umarım sabah deneyeceğim haber veririm iyi geceler.

Topraklama cızırtısı olabilir O, o tarz bir prizde kullanmanı katiyen önermem. Düzgün bir hatta bağlı akım korumalı priz ile sistemi ve monitörü kullanmanı öneriyorum.
İşini fazlasıyla görür.

Monitore ya da kabloya degmeden kesilmiyor.

Soket veya kablodaysa nasıl cozulur peki? Sabah farkli prizle deneyeyim ilk.

- Farklı bir priz ile dene durum devam ediyorsa şüphe etmen gereken 2 şey var;
Güç kablosu ya da güç soketi.
  • Güç kablosunu benzer güce sahip bir kablo ya da birebir aynı kabloyla test ettiğinde sorun devam etmiyorsa sorun güç kablosundadır.
  • Sorun devam ediyorsa güç soketin arızalı olabilir yapman gereken şey iade ya da garantiye göndermek.

- Farklı bir priz ile dene durum devam ediyorsa şüphe etmen gereken 2 şey var;
Güç kablosu ya da güç soketi.
  • Güç kablosunu benzer güce sahip bir kablo ya da birebir aynı kabloyla test ettiğinde sorun devam etmiyorsa sorun güç kablosundadır.
  • Sorun devam ediyorsa güç soketin arızalı olabilir yapman gereken şey iade ya da garantiye göndermek.
Eski pc guc kablosuyla denesem sorun olur mu

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı