Dell G2724D nasıldır?

Ben de gaza geldim 32" olani alacağım:) ama yine ayni sorun! Gaming.gen.tr veya Hepsiburada ( beta Plus ) saticilarindan hangisinden alayim?
Monitör hassas iş, sattığı ürünün arkasında duracak satici lazim.

Mümkünse Amazon üzerinden al 1 hafta önce MSI G274QPF-QD modelini aldım monitör renk canlılığı olarak harikaydı (1kdan 2K'ye cıkmamda etken olmuş olabilir) ancak 1 adet ölü piksel çıktı aşırı olmasa da köşelerden ışık süzmesi mevcuttu dikkatimi çeken ısınmasıydı 15 20 dakikalık ayarlardan sonra Switch kolunun yan tarafı aşırı ısınmıştı bende bu sorunlardan dolayı iadeye yolladım ve iadem kabul edildi. 1 haftadır yeni monitör bakıyorum ama sanırım yine MSI alacağım çünkü bu fiyat aralıklarında en mantıklısı o görünüyor.

Ben de gaza geldim 32" olani alacağım:) ama yine ayni sorun !! Gaming.gen.tr veya hepsiburada ( beta plus ) saticilarindan hangisinden alayim ??
Monitör hassas iş , sattığı ürünün arkasında duracak satici lazim .
İkisi de aynı satıcı. Trendyol BetaPlus'dan almıştım sıkıntısız geldi.

Mümkünse Amazon üzerinden al 1 hafta önce MSI G274QPF-QD modelini aldım monitör renk canlılığı olarak harikaydı (1kdan 2K'ye cıkmamda etken olmuş olabilir) ancak 1 adet ölü piksel çıktı aşırı olmasa da köşelerden ışık süzmesi mevcuttu dikkatimi çeken ısınmasıydı 15 20 dakikalık ayarlardan sonra Switch kolunun yan tarafı aşırı ısınmıştı bende bu sorunlardan dolayı iadeye yolladım ve iadem kabul edildi. 1 haftadır yeni monitör bakıyorum ama sanırım yine MSI alacağım çünkü bu fiyat aralıklarında en mantıklısı o görünüyor.
Benim ilk tercihim her zaman amazon , ama amazon'da 2500 tl daha fazla fiyati maalesef .

ben trendyol’u tercih etmiyorum. alacak olsaydım hepsiburada’dan alırdım. gerçi onu da tercih etmiyorum da trendyol’dan yeğdir
Hocam monitör harika diyorum al geç. 3 aydır kullanıyorum şuanda 32' 24' gibi geliyor bana.
tamam hocam kızma :D

Benim ilk tercihim her zaman amazon , ama amazon'da 2500 tl daha fazla fiyati maalesef .
bence de gaming gen tr’yi arayıp bir bilgi alın. çünkü ben de trendyol ve hepsiburadayı böyle iade ve değişim gerektirebilecek alışverişlerde kullanmak istemem. satış politikaları falan nedir monitör alışverişinde bir öğrenin hatta paylaşmak isterseniz ileride bu monitörü almak isteyen arkadaşlar için de rehber olur

merhaba. müşteri hizmetlerinden hem sözlü hem de e-posta yolu ile bilgi aldım. ölü piksel için söylenilen 14 içinde iade&değişim imkanı var, sonrasında teknik servis. rthings in incelemesi nihayet dün yayınlandı herkese. beklediğimden de iyi çıktı, bugün aldım gelmesini bekliyorum.

merhaba. müşteri hizmetlerinden hem sözlü hem de e-posta yolu ile bilgi aldım. ölü piksel için söylenilen 14 içinde iade&değişim imkanı var, sonrasında teknik servis. rthings in incelemesi nihayet dün yayınlandı herkese. beklediğimden de iyi çıktı, bugün aldım gelmesini bekliyorum.
Evet inceleme gayet basarili , benim de beklediğimin üstünde cikti . Hayırlı olsun hocam, güzel monitör.

Ben bu monitörü alacaktım ama 3.5mm ses cikisi olmadığı ve xbox ve ps5 icin kullanacagim icin korktum ( Bu arada hala merak ediyorum !! Xbox ve bu monitörden nasil ses cikisi alinacak harici hoparlörlere ? Ayri Ugreen ses karti aldim , usb ile Xbox series'e bağlayıp ses alirim diye düşünmüştüm ama alamadim !! )

Technopat Haberler

Geri
Yukarı