Dell G2724D vs MSI G274QPF-QD

Bütçe
10.000
Hocam nasıl memnun musunuz monitorden? Ben de almayı düşünüyorum da bir fikrinizi sorayım dedim.

Ben çok memnunum hocam. Beklentilerinize bağlı. Renkler ve arayüz kullanımı beni tatmin ediyor. 24 inç kullanıyordum 27 inç'e geçiş yapınca büyük gelmişti. Şimdi 32 mi alsaymışım diyorum sadece MSI almadığıma hiç pişman olmadım. Özel soruları olan varsa cevaplayabilirim.

Ben de Dell aldım hocam. Cevaplarınız için teşekkür ederim.

@Saint Lucia hocam MSI G274QPF Monitör

bu monitörü önerir misin​

yoksa Dell G2724D Monitör bu monitörü mü almalıyım? İkisi arasında çok kararsız kaldım hocam yorumların benim için önemli.

Konuşmuştuk hocam:

MSI G274QPF, QD olmayan versiyonu fena olmayan bir fiyatta şu an. Yine kaldım Dell ile arasında. @Saint Lucia hocam ne dersiniz? Tekrara düşmüş olacağım kusura bakmayın.

Ben ekleme yapayım:
Kasımda satışa başlanılan bir model ama ocakta öğrenebildik bilgilerini.

Dell G2724D ya da MSI G274QPF-QD bütçe kavuşmuyorsa tercih yukarıdaki Acer olmali. Tek sorunu standın biraz fazla sallanması.

Not: M27Q'da KVM falan olması lazım ekstra. Bunu hariç tutuyorum.

@Saint Lucia Bu arada TR'de hiç 2.0 M27Q yok mu?

Son düzenleme:
Guncel M27Q saticilarinin hepsi Rev2.0 satiyor. Ebrar Bilgisayar ornegin.

NVIDIA kartınız varsa resmi G-SYNC desteği olmayan monitör almanızı önermem arkadaşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…