ronaldo123cr7
Centipat
Daha fazla
Hocam nasıl memnun musunuz monitorden? Ben de almayı düşünüyorum da bir fikrinizi sorayım dedim.Yok hocam yine 165 Hz. İncelemelerde de 180 Hz yazıyor kutuda ama kimse değinmemiş
Hocam nasıl memnun musunuz monitorden? Ben de almayı düşünüyorum da bir fikrinizi sorayım dedim.
Ben de Dell aldım hocam. Cevaplarınız için teşekkür ederim.Ben çok memnunum hocam. Beklentilerinize bağlı. Renkler ve arayüz kullanımı beni tatmin ediyor. 24 inç kullanıyordum 27 inç'e geçiş yapınca büyük gelmişti. Şimdi 32 mi alsaymışım diyorum sadeceMSI almadığıma hiç pişman olmadım. Özel soruları olan varsa cevaplayabilirim.
kulaklık takıyorum ps5'eHocam ses çıkışı konusunu nasıl hallediyorsunuz? Benzer bir bütçem var ancak ne hoparlör ne de ses çıkışı olmaması beni düşündürüyor.
@Saint Lucia hocam MSI G274QPF Monitör
bu monitörü önerir misin
yoksa Dell G2724D Monitör bu monitörü mü almalıyım? İkisi arasında çok kararsız kaldım hocam yorumların benim için önemli.
MSI G274QPF, QD olmayan versiyonu fena olmayan bir fiyatta şu an. Yine kaldım Dell ile arasında. @Saint Lucia hocam ne dersiniz? Tekrara düşmüş olacağım kusura bakmayın.
Düz modeli monitörden aşırı beklentisi olmayanların ve bütçesi belli bir seviyede olanların tercih edebileceği iş gören bir monitör. Kötü bir monitörden geciş yapacaksan her türlü beğenirsin. QD kadar renk aralığı yok. Hafif kısılmış bir monitör. Nasıl bir beklentin var ona göre değişir bu seçim.
MSI teknik olarak başı çeker. Ardından Dell gelir, ardından Gigabyte M27Q değil G27Q önerim olur. M27Q'nun piksel dizilimi BGR formatında. Metinlerin dizilimi bozuk ve çarpık olabiliyor. RGB dizilimli olan G27Q önerimdir. Tabii en son tercih.
Ben ekleme yapayım:Eğer bütçe Dell'e çıkmıyorsa bu üçü arasından Gigabyte'yi öneririm.
LG'yi önermem. Parlaklık gücü çok düşük. 2K-IPS zevkini veremiyor. Sönük kalmış bir model.
ViewSonic'te düşünülebilir ama Gigabyte G27Q kendini kanıtlamış bir monitördür.
Guncel M27Q saticilarinin hepsi Rev2.0 satiyor. Ebrar Bilgisayar ornegin.Ben ekleme yapayım:
Kasımda satışa başlanılan bir model ama ocakta öğrenebildik bilgilerini.
Dell G2724D ya da MSI G274QPF-QD bütçe kavuşmuyorsa tercih yukarıdaki Acer olmali. Tek sorunu standın biraz fazla sallanması.
Dell G2724D vs Acer Nitro XV272U KVbmiiprzx Side-by-Side Monitor Comparison
The Acer Nitro XV272U KVbmiiprzx and the Dell G2724D are both entry-level 1440p gaming monitors. They're very similar overall, but there are some minor differences between them. The Dell is the better choice if you need something for gaming with a PS5, as it supports VRR with the console, which...www.rtings.com Gigabyte M27Q (rev. 1.0) vs Acer Nitro XV272U KVbmiiprzx Side-by-Side Monitor Comparison
The Acer Nitro XV272U KVbmiiprzx and the Gigabyte M27Q (rev. 1.0) are very similar. They're both IPS monitors with a 1440p resolution and a 170Hz refresh rate. Gaming-wise, the Acer has better response times, at max refresh rate and 60Hz. It also has significantly better ergonomics because it...www.rtings.com Gigabyte G27Q vs Acer Nitro XV272U KVbmiiprzx Side-by-Side Monitor Comparison
The Acer Nitro XV272U KVbmiiprzx and the Gigabyte G27Q are both 27 inch, 1440p gaming monitors. For the most part, the Acer performs better. It has a higher refresh rate of 170Hz versus the Gigabyte's 144Hz, and its response times are much faster, at max refresh rate and especially at 60Hz. It...www.rtings.com
Not: M27Q'da KVM falan olması lazım ekstra. Bunu hariç tutuyorum.
@Saint Lucia Bu arada TR'de hiç 2.0 M27Q yok mu?
Tamam o zaman pixel dizilimleri BRG değil ki 2.0'da RGB.Guncel M27Q saticilarinin hepsi Rev2.0 satiyor. Ebrar Bilgisayar ornegin.