FantastikTürk
Megapat
- Makaleler
- 7
Bir aralar V-sync + VRR en iyi görüntü+ hızi dunuyor diyorlardı sonradan değişti falan. O olayları biliyor musunuz?Neyin kanıtı adamlar sertifika ve modül kullanıyor, bir çok yorumda incelemede artifactlar olduğunuda okuyabilirsin senin aksi kanıtın ne ben onu anlayamadım
Hocam çok açıklayacak bir şey yok, G-SYNC teknolojisi monitör Hz ile FPS'yi bir tutar yani değişken FPS ile oynarsan monitör Hz de ona göre değişir, ama bu teknolojiler olmaz ise kare atlama stutter yaşarsın, değişken FPS'lerde yumuşak bir oynanış alamazsın, bununda gerçekten kavraman için iyi bir vrr teknolojisi olan monitörde uyumlu ekran kartı ile veya yine modüllü monitörde debeyip farkı görmen lazım
Hocam yanlış anlamayın bildiğimden demiyorum ama sitenin pek güvenilir olduğunu düşünmüyorum. Ufo ya da HWUnboxed tarzı kanallar varsa ondan bakmak lazım.Bak burdada açıkca belirtmiş gsync takılma ve yırtılmayı düzeltirken, freesync sadece azaltabiliyor
Bak dostum, saçmalıyorsun ve bazi seyleri karistiriyorsun. Ben sana FreeSync vs G-SYNC demedim. Laflarimi carpitiyorsun. Ben sana dedim ki, bir monitorde G-SYNC Certified yazmasiyla yazmamasi arasinda fark olmadigini soyluyorum. Yani bir monitorde G-SYNC Certified olmasa da G-SYNC calisabilir. G-SYNC sertifikasi yok diye bu o monitorde G-SYNC'in olmayacagi veya stabil calismayacagi anlamina gelmez. 3. kez soylemeyecegim, anlayacak kapasiten vardir diye umuyorum.
Dell ile Acer arasındaki fiyat farkını hak ediyor mu sizce Dell ?Dell G2724D ya da MSI G274QPF-QD bütçe kavuşmuyorsa tercih yukarıdaki Acer olmali. Tek sorunu standın biraz fazla sallanması.
Fiyat farki coksa Acer'i alabilirsin.Dell ile Acer arasındaki fiyat farkını hak ediyor mu sizce Dell?
2500TL var.Dell ile Acer arasındaki fiyat farkını hak ediyor mu sizce Dell ?
Bak dostum, saçmalıyorsun ve bazi seyleri karistiriyorsun. Ben sana FreeSync vs G-Sync demedim. Laflarimi carpitiyorsun. Ben sana dedim ki, bir monitorde G-Sync Certified yazmasiyla yazmamasi arasinda fark olmadigini soyluyorum. Yani bir monitorde G-Sync Certified olmasa da G-Sync calisabilir. G-Sync sertifikasi yok diye bu o monitorde G-Sync'in olmayacagi veya stabil calismayacagi anlamina gelmez. 3. kez soylemeyecegim, anlayacak kapasiten vardir diye umuyorum.
Ayrica attigin makale, G-Sync moduluyle FreeSync'i kiyasliyor, G-Sync Compatible ile FreeSync'i degil. Dogru okumalisin argumanlarini.
Uc kez tekrar ettigim seyi anlamayan bir insana dorduncu kez tekrar etmeyecegim. Dogru sandigin yanlis bilgiyi benimsemeye devam edebilirsin. Iyi forumlar.Ben sana çalışamıyor demedim hatalı çalışabiliyor gerektiği gibi iyi performans veremiyor dedim sen saçmalıyorsun bence.
Evet bende yazmıyorum artık belgeleri ve direk deneyimlerle anlattım sen de bildiğin gibi devam edebilirsin tabi iyi forumlarUc kez tekrar ettigim seyi anlamayan bir insana dorduncu kez tekrar etmeyecegim. Dogru sandigin yanlis bilgiyi benimsemeye devam edebilirsin. Iyi forumlar.
@evolvo Her monitor konusuna boyle cok biliyormus gibi yaziyorsun ama hiçbir şey bilmiyorsun, surekli senin yanlislarini duzeltmekle mi ugrasacagiz forumda.
Fiyat farki coksa Acer'i alabilirsin.
Bir aralar V-Sync + VRR en iyi görüntü+ hızi dunuyor diyorlardı sonradan değişti falan. O olayları biliyor musunuz?
Hocam yanlış anlamayın bildiğimden demiyorum ama sitenin pek güvenilir olduğunu düşünmüyorum. UFO'ya da HWUnboxed tarzı kanallar varsa ondan bakmak lazım.
Peki input lag etkileniyor mu? Ve rekabetçide mantıklı mı?