Snez
Centipat

Daha fazla  

Dell G2724D 27 inç 165Hz 1ms 2K Gaming Monitör
2560 x 1440 QHD çözünürlüğe ve 3 tarafı ultra ince çerçeveye sahip 27″ Fast IPS panel sayesinde oyunun derinliklerine inin.
				ASUS 27" TUF GAMING VG27AQL3A 1Ms 180Hz QHD IPS FREESYNC/G-SYNC GAMING MONİTÖR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ASUS 27" TUF GAMING VG27AQL3A 1Ms 180Hz QHD IPS FREESYNC/G-SYNC GAMING MONİTÖR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
				Merhaba, ekran kartını yükselttiğim için sistemim darboğaz yapıyor bu yüzden 2K monitöre geçmeyi düşünüyorum. Ryzen 5 5600 ve 4070 Super kullanıyorum. Ekran kartını yeni yükselttim 1650'den geçtim. 1-2 yıl içinde DDR5 bir sisteme geçiş yapabilirim ama buna kadar darboğazı çözmek için monitörü değiştirmeyi düşünüyorum hem de oyun zevkim artar. İşlemciye binen yükten dolayı sıvı soğutma daha güçlü çalışıyor ve kasada gürültü ciddi miktarda arttı. Neyse bu 2 monitör arasında kaldım. Dell sanırım bir süre önce 10 bin lira civarlarındaymış şu an neden bilmiyorum 7700 TL bana mantıklı geldi önerir misiniz?