Dell G3 vs Abra A7 V10.1.1 vs MSI GF75 8RC-039XTR

Düşündüğün fiyat aralığı o civardaysa 1060'lı bir notebook almanda fayda var bence. Bunu düşünebilirsin mesela, sana tavsiyem youtube'da detaylı olarak FPS ve temperature değerlerine bakman.
Marka olarak msi,dell,monster sıralaması yapılabilir fakat bu gösterdiklerin içinde dell bir adım önde.

Düşündüğün fiyat aralığı o civardaysa 1060'lı bir notebook almanda fayda var bence. Bunu düşünebilirsin mesela, sana tavsiyem youtube'da detaylı olarak FPS ve temperature değerlerine bakman.
Marka olarak msi,dell,monster sıralaması yapılabilir fakat bu gösterdiklerin içinde dell bir adım önde.
Mimarlık öğrencisiyim sıralamanız aynı kalacaksa msi tercih edeceğim. Markalar hakkında detaylı bilgim olmadığı için tercih yapmakta sıkıntı yaşadım biraz

Öyle aman aman bir fark yok markalar arasında özellikle dell ve msi için. O kadar para verip sırf MSI diye 1050’li notebook almak pek mantıklı değil. Arkadaşın attığı da gayet iyi.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı