Dell G315 almaya değer mi?

Makaleler
20

En fazla 6500 TL'lik bir bütçem var. Sadece 3 oyun oynuyorum. Skyrim, GTA 5 ve Witcher 3. bu laptopu almayı düşünüyorum ama 8 GB RAM var ve X2 4 GB şeklinde. Yani ileride 16 GB'a yükseltmeye kalksam ikisini de çıkarmam gerekecek. Ekran 60Hz ama zaten bu fiyatlardaki laptopların ekran yenileme hızları hep böyle. Sizce almaya değer mi tavsiye edebileceğiniz başka modeller varsa belirtirseniz sevinirim. İyi forumlar.

Oynadığınız oyunlarda 120 ya da 144 hz çok mühim değil. CS:GO gibi rekabetçi oyunlarda fark hissediliyor. Bu bütçeye alınabilecek en iyi bilgisayarlar bahsettiğiniz Dell ve Nitro 5 serisi. Tercih tamamen size kalmış.

Dell G315 serisinin i5-9300H işlemciye sahip olan modelini kullandım. Kasa 1-1 aynıydı ve ciddi ısınma sorunu vardı, bilginiz olsun. Soğutucu kullanıp, termal macun değiştirmeme rağmen 100 dereceye çıktığı için iade etmiştim. Acer'ın yeni ve en güncel bilgisayarı. Isınma sorunu yok diye biliyorum. Bu bütçeye önerim Acer olacaktır.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı