Dell G315 vs Acer Nitro AN515-51-7383

MertoCool

Hectopat
Ben sadece oyun amaçlı için dizüstü oyuncu laptop almayı düşünüyorum ve bütçem 6000₺. 2 laptop arasında kaldım;
  1. https://www.hepsiburada.com/dell-gaming-g315-intel-core-i7-8750h-8gb-1tb-128gb-ssd-gtx1050ti-linux-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-fb75d128f8128c-p-HBV00000GNIQK?magaza=Hepsiburada&wt_gl=cpc.elk.bilgisayar-notebook.pla&gclid=EAIaIQobChMI_r7cqMbf3wIV7ZTtCh1-Sw3uEAQYASABEgLwpPD_BwE
  2. https://www.hepsiburada.com/acer-nitro-an515-51-7383-intel-core-i7-7700hq-16gb-1tb-256gb-ssd-gtx1050ti-freedos-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-nh-q2qey-003-p-HBV000009XJ8P?magaza=Teknorya&wt_gl=cpc.elk.bilgisayar-notebook.pla&gclid=EAIaIQobChMI_83I7cTf3wIVL7vtCh3gGQs-EAQYBCABEgJ1-vD_BwE
Birinin işlemcisi çok iyi fakat RAM'i düşük, diğerinin ise RAM'i yüksek fakat işlemcisi düşük. Sanıyorum ki oyunlarda işlemci RAM'den bir tık öndedir ama yine de işi bilen arkadaşlara danışmak isterim. Eğer bütçeme uygun bu segmentte başka önerileriniz varsa değerlendiririm. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
DELL çok daha mantıklı olacaktır ileride ram takviyesi yapabilirsin bütçeni bi 700 lira daha arttırabilmen mümkünse 1060lı monster notebook da düşünebilirsin
ayrıca bu video da işlemci farkını görmende fayda sağlayabilir

DELL çok daha mantıklı olacaktır ileride ram takviyesi yapabilirsin bütçeni bi 700 lira daha arttırabilmen mümkünse 1060lı monster notebook da düşünebilirsin
ayrıca bu video da işlemci farkını görmende fayda sağlayabilir
Maalesef bütçemi aşma imkanım kalmadı. Ne yazıkki farklı avantajları olmasına rağmen monster hiç ilgimi çekemedi. Videoyuda izleyince anlaşılıyorki yeterli ram varsa işlemcinin iyi olması daha faydalı oyun açısından. İlgin için teşekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı