Dell G315 vs MSI GL65

İlya Muromets

Megapat
Daha fazla  
Merhabalar, uzun süre idare edebilecek bir Gaming laptop arıyorum. Özellikle bu ikisi arasında kaldım. Sizce hangisini tercih etmeliyim?
Öncelikli şartlarım 60Hz olmaması ve 16 GB raminin olması; buna uygun laptop öneriniz varsa belirtebilirsiniz. Şimdiden teşekkürler.

Dell G315 60Hz olduğundan ve yeterli yorum değerlendirme bulamadığımdan almaya pek taraf değilim.

MSI GL65 120Hz yazıyor ancak tam emin değilim. MSI hakkında fikrim olmadığından elim kolum bağlı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar, uzun süre idare edebilecek bir Gaming laptop arıyorum. Özellikle bu ikisi arasında kaldım. Sizce hangisini tercih etmeliyim?
Öncelikli şartlarım 60Hz olmaması ve 16 GB raminin olması; buna uygun laptop öneriniz varsa belirtebilirsiniz. Şimdiden teşekkürler.

Dell G315 60Hz olduğundan ve yeterli yorum değerlendirme bulamadığımdan almaya pek taraf değilim.

MSI GL65 120Hz yazıyor ancak tam emin değilim. MSI hakkında fikrim olmadığından elim kolum bağlı.
MSI Alabilirsin. Attığın linkin stoğu yok. Burdan alabilirsin.
MSI GL65

Şu Laptopa da bakmanı öneririm. RTX 2060 var.
DELL G515

Son düzenleme:
Msi'ın bu laptopu güzel soğutma sistemi gayet başarılı zaten biraz arastirirsaniz cooler boost 5 i anlarsınız fakat bazı MSI laptoplarda cızırtı sesi gelebiliyor ama bu biostaki bı seçenek ile bu problemin önüne gecilebiliyor bu forumda veya yabancı MSI forumunda biraz araştırınca problemin ne olduğunu anlayabilirsiniz bu yüksek fiyat bandina çıkıyorsaniz size asusu öneririm hem tasarım olarak güzel hemde kullanan kişilerin olumlu yorumlari vardı birde yanlış hatırlamıyorsam fanların toz toplamasını onlemek için sistem mevcut Asus rog serisi laptoplarda.

DELL G315 CORE İ5 9300H 2.4GHZ-8GB RAM-1TB+256 SSD-GTX1650 4GB-15.6"W10 - Vatan Bilgisayar
Ben de bu bilgisayarı almayı düşünüyordum, kasası senin attığın ile aynı sanırım. Yalnız bu kasa fan çıkışı ile ilgili problemliymiş. Ekranı açtığın zaman fan direk ekranın alt kısmını doğru üflüyor, ileride de sorun çıkarıyormuş. Amerika'da baya satılan bir model, ama araştır öyle al derim. Bir de 1660ti laptop'a 60hz monitör koymak nasıl bir kafa anlamadım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı