İnceleme Dell G3223D

Standart oturma pozisyonundan bir tık daha yakın.
cevapların için teşekkürler galiba bende 32inch alıcam ama hala çok kararsızım büyük ekranda god of war vs oynamak mükemmel olur gibi ama çok büyük gelir diye korkuyorum

cevapların için teşekkürler galiba bende 32inch alıcam ama hala çok kararsızım büyük ekranda god of war vs oynamak mükemmel olur gibi ama çok büyük gelir diye korkuyorum
Bende çok kararsız kaldım. Küçük ekranda piksel yoğunluğu daha yüksek olduğundan daha keskin olduğundan 27inc olanı tercih ettim.

Dediğim gibi 3 güne küçük gelmeye başlar.

dell G3223D aldım 2 gündür kullanıyorum gerçekten çok iyi piksel sayma olayı yok anca dibine girip bakmam lazım.Siyahlar simyah ki ips ekranda bulunması zor bi özellik renkler çok iyi malzeme kalitesinide çok beğendim arkadaki led ışık ayrı bi hava katmış.Büyüklüğüne de dediğiniz gibi 2 günde bile alışması kolay oldu incelemen olmasaydı büyük ihtimal es geçicektim monitörü sağolasın

bu arada monitörde fan var sanırım bazen içeriden ince bir fan sesi geliyor yükte olduğu zaman sizde de bu durum varmı?

Benim kasam biraz sesli çalişiyor monitorden bir ses duymadim ama fan varsa iyi, ısınan bir cihaz cunku.

Almayı düşünen arkadaşlar kaçırmasın

Dosya Ekleri

• IMG_20230414_180357.jpg
    185 KB · Görüntüleme: 134
Son düzenleme:
Benim kasam biraz sesli çalişiyor monitorden bir ses duymadim ama fan varsa iyi, ısınan bir cihaz cunku.

Almayı düşünen arkadaşlar kaçırmasın

Kanka zahmet olmazsa monitörün sağ tarafından tiz bir ses geliyor elektrik sesi gibi sende de var mı bu ses bakabilir misin?
Sadece bana özgü bir sorunsa desteğe bildireceğim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kanka zahmet olmazsa monitörün sağ tarafından tiz bir ses geliyor elektrik sesi gibi sende de var mı bu ses bakabilir misin?
Sadece bana özgü bir sorunsa desteğe bildireceğim.
Bende bir ses yok.

can hocam 27 inclik model ile arasinda cok kaldim,yanlari siyah yaparak oyun oynamayi denediniz mi? hikayeli oyunlar ve dizi/film izlerken 31.5 emnim daha zevkli kafami karistiran olay hala ayni fps oyunlardaki performans ve ppi degerinin dusmesinden dolayi piksellesme ne dusunuyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…