İnceleme Dell G3223D

Ben hem yakin mesafeden hem uzak mesafeden kullandim. Herhangi bir pikselleşme, goruntu bozukluğu yaşamadim hem de önceki monitorum 24 inch olmasina rağmen. 27 inchlik modele de kotu diyemem ama forumda birkaç kişi şikayet ediyordu arizali çikti diye. Ben hem daha buyuk hem de daha yeni olan G3223D'yi tavsiye ederim. Zaten 50 inch bile olsa 3 gün sonra küçük gelmeye başlayacak.

sagolun hocam bende tercihimi ayni yonde kullanacağım gibi

az once ben de g3223d aldim gelince deneyimlerim sonucunda ekleme yapacam

Son düzenleme:
Merhaba, monitör hakkında yorumunuzu alabilir miyim?
Merhaba, memnunum boyut sorun değilse gayet iyi bir tercih.2-3 günde alıştım.Gerek malzeme kalitesi,gerek renk doğruluğu çok güzel,rakiplerine göre dell kalitesi de bir artı.

İnceleme için teşekkürler. Buradaki yorumlar ile bende bu monitörü aldım. Büyük ekrandan mı yoksa bilmediğim bir ayarı mı var ancak monitörün ortasında sanki öne doğru bir bombe var gibi geliyor. Ekranı düz bir hale getirmenin bir yöntemi var mı yoksa tamamen psikolojik bir şey mi?

curved monitörden geçtiysen normaldir bende bikaç saat alışamadım

Merhaba. Bugün cihazda parlak alt piksel tespit ettim. Hemen Dell ile iletişime geçtim, resimleri gönderdim ve şu an ücretsiz değişim sağladılar. Bana gelecek olan cihazda herhangi bir hata olmayacağını söylediler. Dell'in teknik desteğine bayılıyorum gerçekten. En güzel tarafı da yeni cihaz bana gelene kadar eskisini kullanmaya devam edebiliyorum.

Çok iyimiş.

Umarım sıfır cihaz gelir. Çünkü bana yenilenmiş depodan ürün gönderdiler. Biraz uyanıklık yapıyorlar. Dikkatli olun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…