İnceleme Dell G3223D

27 inç 2K monitörle bunu kıyas yapma imkanı olan var mı, piksel yoğunluğu keskinlik vs ne kadar fark ediyor
Ben 32 inç kullanırken piksel sayma vs. yaşamadım. Yoğun olarak rekabetçi oyun oynuyorsaniz 27, Film ve hikayeli oyun oynuyorsaniz 32 tercih edin.

Ben genelde oyun sandalyesine uzaktan oturup gamepad le oynuyorum, Online rekabetci hiç oynamam, klavye mouslada hiç oyun oynamam, film pek seyretmem monitörden oyun ve net de gezinme

Ben genelde oyun sandalyesine uzaktan oturup gamepad le oynuyorum, Online rekabetci hiç oynamam, klavye mouslada hiç oyun oynamam, film pek seyretmem monitörden oyun ve net de gezinme
32 inç memnun edecektir.

Cidden düşünmeye başladım AW2724DM ile bunun arasında
İkisi de çok sağlam cihazlar, zaten aynı markaya ait ancak sizin kullanım şartlariniza G3223D daha iyi cevap verecektir.

İkisi de çok sağlam cihazlar, zaten aynı markaya ait ancak sizin kullanım şartlariniza G3223D daha iyi cevap verecektir.

Aynen bu cihazların siyah bütünlüğü IPS'lere göre bayağı iyi

Ben kullanıyorum G3223D şu an memnunum gayet renkleri falan siyahları hoşuma gidiyor yani dostum

Hocam 27 veya 24 2K kullandınızmı buna göre keskinliği nasıl piksel yoğunluğu fark ediyor mu?

Hocam 27 veya 24 2K kullandınızmı buna göre keskinliği nasıl piksel yoğunluğu fark ediyor mu?
24 inç 1080 olarak kullanıyorum yan ekran olarak şuan hiç bir fark göremedim 2k tabi 1080 e göre daha net ve daha güzel gözüküyor piksel piksel bir görüntü yok yani piksel yoğunluğu gayet iyi bana göre dostum

Anladım hocam bir de size zahmet 1080p ekranı, DSR ile 2K ya çıkarıp bir oyunu 2K da deneyebilir misiniz o farkıda merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…