Dell G5 15 alınır mı?

Bütçe
30000

watcman

Femtopat
Daha fazla  
Son düzenleyen: Moderatör:
Dell Gaming G5 15 G55201800U i7-12700H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB 15.6 120HZ FHD UBUNTU Notebook - Gaming.Gen.TR

Bilgisayar bu arkadaşlar, ayrıca MacBook Air alıp yanında Xbox Series S düşüncesi de kafamı karıştırmıyor değil. Biraz karışık bir durum var ortada.
Bütçem 12 ay taksitle 30.000 TL'yi geçmeyecek şekilde.
Hocam Mac veya Windows Notebook almak ihtiyaca bağlı oluyor. Kullanım amacınız nedir? Ayriyetten de alınır.

Dell Gaming G5 15 G55201800U i7-12700H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB 15.6 120HZ FHD UBUNTU Notebook - Gaming.Gen.TR

Bilgisayar bu arkadaşlar, ayrıca MacBook Air alıp yanında Xbox Series S düşüncesi de kafamı karıştırmıyor değil. Biraz karışık bir durum var ortada.
Bütçem 12 ay taksitle 30.000 TL'yi geçmeyecek şekilde.

Hocam aynı bilgisayarı 1-2 ay önce aldım ısınmıyor ekran kartı FH4 olabilecek en yüksek grafikte 80 derece RDR 2 en yüksek grafiktede 80 derece sabit 120FPS alıyorum kasma vb yok aşırı hızlı bataryası güzel dayanıyor oyunayken FH4'teyken işlemci %30 ram%70 ssd%1 ekran kartı %90 gerçekten mükemmel bir bilgisayar tasarımı güzel hoperlörleri iyi ses veriyor.

Çok teşekkür ederim cevaplarınız için. Amacım özellikle senaryo bazlı oyunlar oynamak, ofis programları ve hobi olarak yazılım.

Çok teşekkür ederim cevaplarınız için. Amacım özellikle senaryo bazlı oyunlar oynamak, ofis programları ve hobi olarak yazılım.

Bende hem oyun oynuyorum hem yazılım yazıyorum sıkıntısız götürür sizi iyi akşamlar.

Hocam yansıtma değil de, HDMI kablosu demek istediniz galiba, aynı şeyler zaten. Evet hocam alırsınız ben 30 FPS 4K oynadım baya baya akıyor.
Sanırım tercihim Dell'den yana olacak. Sizlere son bir sorum daha var. FIFA 23‘ü TV'ye yansıtıp iyi bir performans alabilir miyiz?

Evet HDMI kast ettim. Çok teşekkür ederim cevabınız için. Kafamda iyice oturdu her şey
Yalnız hocam uyarayım, bu dediklerimi ASUS laptopumda yaptım ve özellikler olarak neredeyse aynı zaten. Söylemeyi unutmuşum kusura bakmayın ve ayriyetten de söyleyeyim DELL kullanıp pişman olan bir kişi bile tanımıyorum. İllahi vardır sorun yaşayan ama G15'i ASUS almadan önce düşünmüştüm. Kesinlikle oyun oynarım falan diyorsanız DELL en iyi seçim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı