Dell G5 15 Gaming PC alınır mı?

Dostum iyi forumlar.
işlemci olarak üzmeyeceği aşikar.
Ekran kartı ise orta orta düzey oyun ekran kartı denebilir.
Çoğu kart canavarı oyunu alt edebiliyor. Örnek olarak ben de de Asus GL502VM-K i7 7.nesil ve GTX 1060 3 GB sürümü olan modeli var, Ark Survival of Evolve gibi bir oyunu ultra-epik arası ince bir ayarla alt edebiliyor. Renderda da üzeceğini pek zannetmem.

Dostum iyi forumlar.
işlemci olarak üzmeyeceği aşikar.
Ekran kartı ise orta orta düzey oyun ekran kartı denebilir.
Çoğu kart canavarı oyunu alt edebiliyor. Örnek olarak ben de de Asus GL502VM-K i7 7.nesil ve GTX 1060 3 GB sürümü olan modeli var, Ark Survival of Evolve gibi bir oyunu ultra-epik arası ince bir ayarla alt edebiliyor. Renderda da üzeceğini pek zannetmem.
Merhaba Msı r9 380 4 gb ekran kartım var ARK beni üzüyor düşük ayarda donmalar mı dersin kasmalar mı dersin. :(

Merhaba Msı r9 380 4 gb ekran kartım var ARK beni üzüyor düşük ayarda donmalar mı dersin kasmalar mı dersin. :(
Dostum oyunun orijinal ve ekran kartı sürücülerinin güncel olması lazım. O oyun ekran kartı canavarı, optimizasyon problemli bir oyun.
Eski laptopumda raden 530 vardı ve en düşük ayarlarda dahi kasmalar oluyordu. Şanslısın ki senin ki masa üstü ekran kartı.
Radeon ayarlarından güç tüketimini +50% olarak ayarla, oyuna gir bir kaç ayarla oyna ve çık tekrardan radeon ayarlarından oyunu optimize et eminim ki daha iyi sonuçlar alacaksın.

O fiyata 1070 Ti ya da belki 1080'li bile sistem kurulabilir. Hem laptoplar çabuk (kardeşin falan varsa )bozulur. Portatif güce ihtiyaç yoksa PC toplamak daha mantıklı.
Dostum iyi forumlar.
Benim kardeşim var ilk okulda henüz. Zeka seviyesi yetene kadar sabredecek işini görecek kaldıracaksın. kardeşinin zeka seviyesi bilgisayara yetmeye başlayınca vakit buldukça kullanmayı öğreteceksin. Zaten kısa süre içerisinde sıkılıp bırakırlar internet veyahut online oyun yoksa. Varsa da wifi kablo vs. kapatacaksın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı