Dell G515 nasıldır?


Şöyle bir laptop buldum RX5600M için bayağı iyi diyorlar nasıl bir laptop sizce fikir verebilir misiniz?

Özellikleri fiyatına göre iyi ancak oyun oynarsanız fazla ısınır. Kasanın yanlarında hava çıkış ızgaraları yok denebilir, küçücük bir şey koymuşlar. Altındakilerin ise neredeyse hepsi süs olduğu için, ısınma sorununu çözmek için altına soğutucu alsanız da çok etkisi olmaz, ben önermiyorum.
 
9000 TL Laptop önerisi - Technopat Sosyal bu konuda o laptop ile ilgili bir yazı var:
''Ben şu an kullanıyorum. Test ediyorum daha doğrusu, ısınması sıkıntı olur mu falan diye, iade ederken sıkıntı olmasın diye internete bağlamadım. Ondan bazı donanımların güncellemesini yapmadım. Isı en fazla 110 dereceye çıkıyor AIDA64'de, 1 saat boyunca çalıştırdım, ortalama 100 derece aldım. Oyunlar olarak birer saatlik Control ve metro oynadım en fazla 93 gördüm. Güncelleme yapınca daha da düşer belki. Cities Skylines oynadım uzun uzun onda da ortalama 70 derece aldım. Ama şu var ısıyı hissediyorsunuz, bu da sanırım malzeme kalitesinden dolayı. Bir şey daha var bataryası kesme tahtası gibi.

İnternetti testleri izlediğimde 2060'tan daha iyi performans görünce 8600 TL'ye dayanamadım.(DLSS hariç.)
Düz çalıştırınca 50-60 derece arası değişiyor. Ekran benim için önemli değil açıkçası ondan pek önemsemedim. Bendeki, Dell'in kendi IPS paneli 60 Hz.''

110 derece demiş bir de 60Hz bence alınmaz.
 
Son düzenleme:
9000 TL Laptop önerisi - Technopat Sosyal bu konuda o laptop ile ilgili bir yazı var:
"Ben şu an kullanıyorum. Test ediyorum daha doğrusu, ısınması sıkıntı olur mu falan diye, iade ederken sıkıntı olmasın diye internete bağlamadım. Ondan bazı donanımların güncellemesini yapmadım. Isı en fazla 110 dereceye çıkıyor AIDA64'de, 1 saat boyunca çalıştırdım, ortalama 100 derece aldım. Oyunlar olarak birer saatlik Control ve metro oynadım en fazla 93 gördüm. Güncelleme yapınca daha da düşer belki. Cities Skylines oynadım uzun uzun onda da ortalama 70 derece aldım. Ama şu var ısıyı hissediyorsunuz, bu da sanırım malzeme kalitesinden dolayı. Bir şey daha var bataryası kesme tahtası gibi.

İnternetti testleri izlediğimde 2060'tan daha iyi performans görünce 8600 TL'ye dayanamadım.(DLSS hariç.)
Düz çalıştırınca 50-60 derece arası değişiyor. Ekran benim için önemli değil açıkçası ondan pek önemsemedim. Bendeki, Dell'in kendi IPS paneli 60 Hz."

110 derece demiş bir de 60Hz bence alınmaz.

Üzerinde su kaynatıp nescafe içmek istemiyorsanız almanızı önermem.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı