Ek SSD slotu var ancak HDD yok.
Bildiğim kadarıyla ilk laptop da gelen SSD türü 2230.
İkinci SSD slotu SSD 2280 türünde. SSD alacaksan NVMe 2280 bir SSD alman lazım.
Bende de g15 var ancak anakarta lehimli olayını hiç duymamıştım. Yeni modelde böyle bir değişiklik yaptılar mı bilmiyorum. Bende laptop gelen ssd 2230 benim kendi aldğım ssd ise 2280 türünde ve zaten boşta sadece 2280 takmak için yer var. Yani bende biri 2230 diğeri de 2280 şeklinde ssd takabiliyorumBu modelde 2280 slotu var ama anakarta lehimli olduğu için işlevsiz, icinde gelen 2242 boyutunda SSD var ve tek slotun o.
Bende de G15 var ancak anakarta lehimli olayını hiç duymamıştım. Yeni modelde böyle bir değişiklik yaptılar mı bilmiyorum. Bende laptop gelen SSD 2230 benim kendi aldğım SSD ise 2280 türünde ve zaten boşta sadece 2280 takmak için yer var. Yani bende biri 2230 diğeri de 2280 şeklinde SSD takabiliyorum.
çok ilginç..Evet geçen seneki modele göre değişikliğe gitmişler bu sene, fotoğrafta işaretledigim yerde normalde slot var diye gözüküyor fakat aslen anakarta lehimli.
Eki Görüntüle 1625042
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.