Dell Inspiron 15 (3542) Mac restart sorunu

O sorunu hallettim tamam :)
Ancak şimdi de Clover Configrator ile 10.11+ sonrası için HD4200/HD4400/HD4600/HD5600 Tanıtmak rehberindeki yönergeleri uygulayıp ekran kartını sisteme tanıtmaya çalıştım. Clover'de videodaki olduğu gibi kaydet dediğim zaman bana bu soruları soruyor, nereye kaydedeceğimi bilmiyorum, ne yapmalıyım.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Program içinde kendi config dosyanı düzenleyeceksin. Uygulamayı açtığında düzenleme yapıp bu kaydettiğini kullanırsan yine konu başına dönersin. Önce sistemini açmaya yarayan Config.plist dosyanı bul ki buda EFI/ CLOVER içinde. Bunu masaüstüne kopyala. Dosyaya sag tıkla open with-> Clover Configrator seç. Ardında dosyada gerekli düzenlemleri yaptıktan sonra menü barda file->Save tıkla. Bu işlemden sonra bu dosyayı EFI / Clover içine koyacaksın.

Program içinde kendi config dosyanı düzenleyeceksin. Uygulamayı açtığında düzenleme yapıp bu kaydettiğini kullanırsan yine konu başına dönersin. Önce sistemini açmaya yarayan Config.plist dosyanı bul ki buda EFI/ CLOVER içinde. Bunu masaüstüne kopyala. Dosyaya sag tıkla open with-> Clover Configrator seç. Ardında dosyada gerekli düzenlemleri yaptıktan sonra menü barda file->Save tıkla. Bu işlemden sonra bu dosyayı EFI / Clover içine koyacaksın.
Peki acaba linkteki hazır verilmiş config dosyalarını nasıl kullanabilirim burada?

Dosyayı indir. İçinden sana uygun olan config belirle. Bunun ismini Config.plist olarak değiştir. Kullan. Ama sadece config kullanmak yeterli değil. Rehberde ikinici adımdaki işlemleride uygulayacaksın.
İşlemlerin hepsini uyguladım, bana uygun olan config dosyasını da kullandım ama hala görmüyor ekran kartını

İşlemler eksik yada gözden kaçırdığın birşeyler vardır.
İşlemleri çok fazla tekrar ettim ancak hata yaptığımı düşünmüyorum, şüphelendiğim tek yer Kext Wizard programında kextleri yüklemek normalde biraz sürüyor ama bende sadece 1-5 sn arası sürüyor. Sizce?

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı