utqkaya

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Veri Analizti
Report1 bkz.
URL'de ayrıntılı rapor oluşturdum. Şimdi sisteme ne var ne yok bakabilirsiniz.
Arkadaşlar, sorun düşük FPS. Bu sitemin 30 FPS geçememesi imkansız bir şey. Tabii grafik ayarlarını Ultra Mega'ya almıyorum ki, en düşük ayarlarda bile 20-25 FPS geliyor. Yakın zamanda laptopu bakıma götürdüm, aşırı ısınma vardı ve bundan kaynaklandığını düşünüyordum. Bakımı yaptılar, termal macun, fan temizleme vs. Isınma düzeldi ama bu FPS sorunu bir türlü düzelmedi, arkadaş. Şu devirde satsan yenisini de alamayacak durumdayız. İş yapıyoruz, ders çalışıyoruz, zaten stresli bir dönemdeyiz hepimiz. Bir oyun oynayayım da acımızı bastıralım diyorum. Yok kardeşim, sana oyun moyun, al 20 FPS'i diyor bana. Aksine daha çok sinirleniyorum, resmen oyunların tadı damağımda kalıyor. Lütfen arkadaşlar, yardım edin ne olur?

MSI Afterburner ile baktım arkadaşlar. GPU kullanımı neredeyse 15 saniyede bir yüzde 0, 20, 40 gibi anlık düşüşler oluyor ve eş zamanlı olarak da FPS düşüşleri görüyorum. 30-35 FPS değerleri benim için yeterli ancak FPS 15 civarlarına inip çıkıyor.
Güncellemeleri NVIDIA Experience uygulamasından güncelliyorum. Sürücüleri Dell driver sitesinden denetledim tüm sürücüler güncel şu an. Bakımda disk taraması yapıldı, disklerde sorun olmadığını söyledi. Kendim de taramıştım zaten önceden. Dell'in uygulaması var, tam tarama yapmıştım. Disk taraması da içindeydi.
@Recep Baltaş ,@Ali Güngör abi kimse benimle ilgilenmiyor.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2020-12-17-16-13-41-329_com.miui.videoplayer.jpg
    57,8 KB · Görüntüleme: 45
  • Screenshot_2020-12-17-16-13-50-267_com.miui.videoplayer.jpg
    59,3 KB · Görüntüleme: 43
  • Screenshot_2020-12-17-16-13-56-818_com.miui.videoplayer.jpg
    62,2 KB · Görüntüleme: 35
  • Screenshot_2020-12-17-16-14-18-425_com.miui.videoplayer.jpg
    50,1 KB · Görüntüleme: 36
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…