Programlama uygulamaları ağırlıklı olarak Android Studio, Unity ve Unreal olacak.
Grafik çalışmalarım olacak ama ileri düzeyde kullanmayacağım anca asset çizimi için kullanacağım.
MacBook önermeyiniz yaptığım sistemde ve işte macOS sistemi tamamen kapalı Windows ve Intel işlemci şart.
Asus ROG Strix G15 G513QE-HN059 Ryzen 7 5800H 16 GB 1 TB SSD RTX3050TI 15.6" Full HD Notebook arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Acer Nitro 5 AN515-55-71E3 Notebook NH.Q7QEY.002 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
www.epey.com
Ayrıca kendinizi Intel diye şartlandırmayın. AMD, özellikle laptop işlemcilerinde daha iyi.
Acer Nitro 5 AN515-55-71E3 Notebook NH.Q7QEY.002 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
www.epey.com
Ayrıca kendinizi Intel diye şartlandırmayın. AMD, özellikle laptop işlemcilerinde daha iyi.
Hocam AMD işlemciyi kendi masaüstü bilgisayarımda kullanıyorum ama bazı programlarda Intel daha optimize çalıştığı için Intel almak istiyorum. Bir de ASUS'un bilgisayarı iyi güzel ama çok fazla Gaming güzellemesi var ben bu tarz tasarımlı bilgisayar istemiyorum sade bilgisayar tercihim olduğundan bu bilgisayarda karar kıldım. Acer konusunda da Acer'den iş yerinde ağızımız yandı bir kere ondan Acer markasına o kadar para vereceğime Dell almak daha mantıklı geliyor.
Oyun ağırlıklı olmayacağım için çok fazla RTX özellik aramıyorum hocam evde zaten oyun için halihazırda bir bilgisayarım var bunu iş ve üniversite için kullanacağım.
Oyun ağırlıklı olmayacağım için çok fazla RTX özellik aramıyorum hocam evde zaten oyun için halihazırda bir bilgisayarım var bunu iş ve üniversite için kullanacağım.
@DarkSooL Dell'in eski kasalarında ısınma sorunu var, onu geçtim, 13.000TL bütçede 1650'li bir cihaz almak çok ama çok büyük bir hata olur. Attığım bilgisayarları istemezseniz RAM'i 16GB yapıp bunu alabilirsiniz:
MSI Alpha 15 A4DEK-018XTR Ryzen 7 4800H 8 GB 512 GB SSD RX5600M 15.6" Full HD Notebook arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
@DarkSooL Dell'in eski kasalarında ısınma sorunu var, onu geçtim, 13.000TL bütçede 1650'li bir cihaz almak çok ama çok büyük bir hata olur. Attığım bilgisayarları istemezseniz RAM'i 16 GB yapıp bunu alabilirsiniz:
MSI Alpha 15 A4DEK-018XTR Ryzen 7 4800H 8 GB 512 GB SSD RX5600M 15.6" Full HD Notebook arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Ay sonunu bekleyip maaşımı aldıktan sonra alabilirim şu an almam zor. Bu attığım site güvenilir mi peki hiç alışveriş yaptınız mı ya da sorun yaşayan duydunuz mu hiç?
Oyuncu laptopu sevmiyorum demişsiniz ama bu linklerdeki cihaz özel bir cihaz. Tasarım olarak ince, küçük ve oldukça taşınabilir bir cihaz. Ekranı da 14 inch. Aşağı yukarı boyut olarak attığınız Dell cihaz gibi düşünebilirsiniz. Bence attığınız Dell'den daha performanslı kullanırsınız. Isınma probleminiz de olmaz. Tavsiyem 3050ti olanını almanız ama 3050'de iş görür.