DELL INSPIRON 15 alınır mı?

xahmetmice

Hectopat
Son düzenleyen: Moderatör:
Bana sorarsan Inspıron serisi alma ki senin yerinde olsam DELL bile almam. Gaming laptop olarak geçse de en son çıkardığı laptoplar hariç (Bu bayağı önerilen laptop) almanı önermem. Verilen değerlerin birçoğunu alamamakla beraber serilerinde ısınma problemleri yaşanmakta. Inspiron serisinin bir tanesini kullanıyorum ve ısınma problemi baş belası oluyor. Kısacası 4K paraya o özellikte Lenovo serisinden de bulabilirsin. (Örneğin: Lenovo Y520)

Eski ürün. Gene de fiyatı ucuz belki stokta filan kalmadığından fiyatı ve stoku güncellememiş olabilirler. Eğer ellerinde varsa almanı öneririm bu fiyata bulamazsın çünkü daha ucuza. İnspiron 15 serisi gayet iyi beğenilen bir ürün özellikle 7577 ile önceki serinin eksiklikleri kapatmıştı. Bence Dell gayet iyi marka.
Ürünlerin fiyat genel olarak düşük on farkettim siteyi araştırmanı öneririm.
Araştırdım sanırım dolandırıcı bir site iki kişi şikayet var' a yazmış farklı ürün gönderdikleri belirtilmiş.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı