SabriBurkay
Hectopat
Daha fazla
Daha dün almış olduğum Dell Inspiron 3593 bilgisayarımda birkaç sorunla karşılaştım. Günlük kullanımda sorun fark etmememe rağmen oyun oynamaya başladığım anda bilgisayarımda donmalar, kasmalar olmaya başladı. İnternette izlediğim bu bilgisayar (veya ayrı ayrı parçaları) ile yapılan oyun testleriyle alakası yok aldığım performansın. Örneğin League of Legends oyunundan 1920x1080 ve düşük ayarlarda FPS değerim 100'ün çok üstlerindeyken aniden 30'un altına iniyor ve bu sürekli oluyor. Güç seçeneklerini biraz kurcaladım lakin bir şey bulamayıp varsayılan haline geri çevirdim. Görev Yöneticisi>Performans sekmesinde işlemcinin hızı her halükarda 0.99GHz gösteriyor yalnızca kullanım yüzdesi değişiyor. Nedenini bulamadım bilen arkadaşlar varsa yardımcı olabilirlerse çok memnun olurum. Verdiğim bilgiler yeterli değilse bana hangi bilgileri istediğinizi yazabilirsiniz.
Özellikler
Özellikler
- İşemci: Intel Core i5-1035G1
- Bellek: 4 GB+4 GB 2666MHz (satın alımı sırasında ikinci bir bellek eklettiğim için markaları farklı ama aynı hızdalar)
- Harici Ekran Kartı: NVIDIA GeForce MX230 2 GB
- Depolama: 1TB HDD - 256 GB m.2 SATA SSD (bigisayardaki her şey SSD içinde kurulu)
- İşletim Sistemi: Windows 10 Pro 1909