Hayırlı uğurlu olsun iyi günlerde kullan.7577 aldım. Yardım eden herkese teşekkürler.
Alınır. Fakat TN panel olduğu için sizi tatmin etmeyebilir. Onun yerine Monster laptop da alabilirsiniz. Aynı fiyata daha güçlü laptoplar satar. Tabii karar sizin.Sorumu başlıkta belirttim. Lütfen "şu kadar daha ekleyin" gibisinden şeyler söylemeyiniz. Bütçem net.
Hayırlı olsun almışsınız. Bence Monster alsanız daha iyi olurdu7577 aldım. Yardım eden herkese teşekkürler.
Monster'a baktım fakat daha iyisini bulamadım. Link atabilir misiniz? Merak ettim daha iyisini. Ayrıca yeni modeller IPS panel olarak üretiliyordu.Alınır. Fakat TN panel olduğu için sizi tatmin etmeyebilir. Onun yerine Monster laptop da alabilirsiniz. Aynı fiyata daha güçlü laptoplar satar. Tabii karar sizin.
Hayırlı olsun almışsınız. Bence Monster alsanız daha iyi olurdu![]()
O konuyu bilemeyeceğim, genelde TN diyorlar.Monster'a baktım fakat daha iyisini bulamadım. Link atabilir misiniz? Merak ettim daha iyisini. Ayrıca yeni modeller IPS panel olarak üretiliyordu.
128 GB ek SSD alanı olacağına 1 TB HDD'im olsun diye hareket ettim. Ayrıca garip gelebilir ama laptop için RGB tercih etmiyorum.O konuyu bilemeyeceğim, genelde TN diyorlar.
Monster Abra A5 v9.2.2
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.