Dell Inspiron Gaming 7567 donma ve cızırtı sorunu

lanetdelllaptop

Centipat
Laptopun marka ve modeli Dell Inspiron Gaming 7567. Bu sorun bilgisayarı aldığımdan beri meydana geliyor ve bu yüzden servise 5 kere götürdüm, her seferinde birçok parçayı yenileyip tekrar veriyorlar.
Laptopu aldığımdan beri meydana gelen Steam'de oyunu kapadığımda arkada dinlediğim bir video açıksa (sanırım ısınma ile birlikte) bilgisayarda cızırtı, donma oluşuyor ve 10-15 saniye sonra düzeliyor. Ayrıca oyunlarda FPS düşüşü oluyor, yani sistemi gayet iyi bir bilgisayar olmasına rağmen anlamadım. Yardımcı olabilecek var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir tür yazılımsal çakışma seziyorum. Benzer bir sorun yaşamıştım. Video oynatırken bir kasılma zorlanma oluyordu ve işlemci değerleri çıldırmıştı. Bence sistemini meşgul eden yazılımsal bir kusur var. Güncellemeleri takip et. Bende her zaman güncelleme öncesi sorum çıkar. Özellikle Windows güncellemeleri bulmuşsa ama henüz yüklenmemişse bu şekilde uyarı veriyor gibi. Bazen Bluetooth saçma sapan davranıyor. WiFi yanıt vermiyor. Hemen güncelleme aklıma geliyor. Güncellemeleri yapınca düzeliyor.

Aynı sorunu ben de yaşıyorum ve bir türlü çözüm bulamadım. Defalarca format attım filan yine de düzelmedi. Servise göndermeyi düşünüyordum yanıtınızı görünce üzüldüm.

Yaklaşık 3 senedir Dell Inspiron 7567 sahibiyim ve aynı sorunu çok nadir de olsa yaşıyorum. Bendeki takılma olayları genellikle 1 sn kadar sürüyor. Windows ile alakalı olduğunu düşünüyorum çünkü bir süre macOS işletim sistemi ile kullandım ve bu süre zarfında herhangi bir takılma sorunu yaşamadım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı