Dell Inspiron N5010 1. Nesil Core I7 işlemcileri destekliyor mu?

Benim merak ettiğim konu şu şimdi diyelim ki i7 640m işlemci aldım. Ben bu işlemciyi tıpkı i3 gibi 2.40 ghz hızında çalıştırdığımda i7'nin performansı i3 m370'ten farksız mı oluyor?

Yani i7 640m bir işlemciyi ben i3 m370 modelinin 2.40 ghz hızında i7 640m işlemciyi'de aynı freakansta 2.40 ghz hızında çalıştırdığım zaman i7 640m'in performansı i3 m370 işlemcisinin performansıyla aynı mı oluyor? I7 640m işlemcinin performansını arttıran tek şey Ghz mi? 1. Nesil i7 olduğu için soruyorum bunu.

Son düzenleyen: Moderatör:
640m'in cache'i e 1mb daha fazla. Katılan bazı ek özellikleri var(tabloda yazıyor). Bunların bazıları performansa bazıları güvenliğe vs. etki ediyor, sen o özellikleri kullanmıyorsan senin için bir kazanım olmuyor haliyle.

Belirttiğin şekilde ve koşullarda (2.4 Ghz) neredeyse aynılar ama bunu genelleme olarak kabul edersen hataya düşeceğin durumlar da olur.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı