Dell İnspiron n5110 an operating system wasn't found hatasi

bistrofunfatale

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaslar ben pc windows 10 cikarmistim. Sonra bir tane program indirmistim. Bilgisayar virus bulasti, sonra windows 10 oldugu icin Pc sifirla bastim yukleniyordu yorulmustum yattim. Kalktigimda pc actim hata veriyordu. Hata soyleydi, an operating system wasn' found hatasi veriyor. Elime format ya da recovery cd'si yok, ne yapabilirim? Bir tane LG notebook vardi onun recovery vardi onu denedim mavi ekran veryior. Ne yapmam lazim? Yardim lutfen. PC markasi DELL İnspiron n5110.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaslar ben pc windows 10 cikarmistim. Sonra bir tane program indirmistim. Bilgisayar virus bulasti, sonra windows 10 oldugu icin Pc sifirla bastim yukleniyordu yorulmustum yattim. Kalktigimda pc actim hata veriyordu. Hata soyleydi, an operating system wasn' found hatasi veriyor. Elime format ya da recovery cd'si yok, ne yapabilirim? Bir tane LG notebook vardi onun recovery vardi onu denedim mavi ekran veryior. Ne yapmam lazim? Yardim lutfen. PC markasi DELL İnspiron n5110.
Aynı hatayı bende alıyorum benimkisi Dell 1564 model notebook bilgisayar. Konu açtım bende, sorunu çözebilirseniz beni de bilgilendiren lütfen.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı