İlk olarak UEFI'yi devreye sok demişsiniz, ama bunu nasıl yapacağım tam bilmiyorum. Boot etmek'te sıkıntım yok ilk açılışı usb seçebiliyorum, açılışta hiç bir şeye dokunmazsam ise ilk baştaki saçma bir bios geliyor , eğer 1 basarak açarsam ise seçim yaptırık 3 seçenek ilkini seçiyorum enter'a basınca bu diğer resimlerde ki hatayı alıyorum.
Kur dedikten sonra bu resim sonra bu resim arasında dönüyor.
Mouse filan kapalı şuan flash bellekten başka takılı hiç bir şey yok pc 'ye ama takınca ise eğer böyle oluyor.
Arkadaşlar tüm sorunlarını hallettim şuan , fakesmc ve diğer ayarlar kaldı ama önce klavye ve toucpad, wi-fi,ses çalışmıyor ne yapma mı öneriyorsunuz, ilk fakesmc clover boot mu yapayım, yoksa gerek klavye gibi gereksinimleri halledeyim?.
Ve bunları hallederken pratik olarak nasıl yol izlemeyelim? [Solved] DSDT for Dell Inspiron n5110 laptop
ve bu link'de ki ne işe yarıyor tam anlayamadım?
Şimdiden teşekkür ederim önerilerinizi bekliyorum.
DSDT=BİOS kenarda dursun. Fakesmc ile makineyi Mac gibi gösteriyor olmazsa da sistem açılmaz. Dolayısıyla fakesmc, klavye, ses neye ihtiyaç duyuyorsa sistem.
Hocam ben herşeyini yaptım Hatta özel atheros wifi aldım aldım ssd ile normal macbook pro dan daha hızlı çalışıyor. Lakin intel 3000 te anlık donma oluyor hala çözemedim.
Chamelon kullanmanız iyi bir şey. Sistemin DSDT dosyasını alın. Kopyala-yapıştır gibi değil, herhangi bir oynama falan yapmadan buraya geçin. Bunun için Win 8, Aida engineering kullanabilirsiniz.Daha yöntemleride var ancak size göre en kolay olanı bu yöntem. Daha sonra bir kaç şey daha yapmak gerekecek. Aslında basit şeyler ama bilmeyince zor geliyor insana.
Anlık donmalar aslında İntel 3000'den kaynaklanmıyor. Çalışan Nvidia ve işlemci ayarlarının tam olarak yapılmadığından.