Dell Inspiron N5110 OS X 10.9.5 Boot sorunu

Hocam leoparddan beri kullanıyorum. İşlemcime baktım 2670QM ve bunun config dosyasını buldum yükledim. Ama hala değişmedi. Bilgi bakımından kötü değilim teknik olarak bişeyler yapmam gerekirse yapabilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşım benim ne yapacağımı biliyormuş gibi konuşuyorsunda hiç sormuyorsun ne yapacaksın diye; Nvidia için optimus düzeltmesi ve diğer başka düzeltmeler de yapacaktım. Bu düzeltmeler ile sistem daha kararlı çalışacaktı. Ekran kartı tek görünecek olması gerek. Aşağıdaki resim gibi ayrıca resim benim sistemden değil.
1.png

Ha iş bununla da bitmiyor. İşlemci için sandığınız gibi bir ayar veya tanıtma gibi durumda söz konusu değil. O da başka bir işlem gerektiriyordu. Sonrada yapılması gereken 1-2 ufak şey kalıyordu. Ondan sonra her şey güllük gülistanlık hatta Windows'dan bile sessiz ve performanslı çalışıyor.

Ama görüyorum ki siz baya bilgilisiniz benim yardımıma da ihtiyacınız yok. Onun için kolay gelsin.

Son düzenleme:
Hocam ben yaptım zaten bak:

OS X.jpg

Anlatmak istediğini yani. Ben bu kaynağa göre ve yapıyorum hocam.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

My Files

Burda herşey hazır yani ondan dedim.

Nvidia kapaması doğru gibi ancak sorun yaşadığına göre demek ki bir şeyleri ya sen yanlış yapıyorsun ya da paylaşımda bulunan kişi.
Son olarak Orjinal BİOS ile alacağın DSDT aktarmazsanda sen bilirsin.

Hocam teamwiever dan bakma şansın yok mu?Windowstan gerekli tablaları aldım hazır herşey.

Bide hocam orjinal bios yok bende mod lu bios var. Mediafire linkindekini yüklemiştim.

Teamwiewer'dan anlaşılacak bir durum değil. Windows'dan aldığın sadece DSDT.aml dosyası lazım SSDT dosyasını Mac üzerinden söyleyeceğim şekilde alacaksın. SSDT içinde yardımcı olurum. Aynı makineyi kullanmadığımdan kesin bir şey diyemiyorum. Ayrıca düzenlenmiş BİOS pek güvenmem. Bir de video anlatımında final sürümden bir önceki sürüm yani GM, 10.9.5 pek çok şey değişmiş olabilir.

Konuyla ilgili çok şey yazılıp çizilebilir ancak gerek yok.

Tamam hocam dsdt yi aldım windows üzerinden mac üzerindenn ssdt yi nasıl alabilirim? Bide orjinal bios'u mu yüklüyeyim ?

SSDT dosyasını hallederiz düzenleceğim DSDT dosyası olmadan pek bir işe yaramaz. NullCpu kullanıyorsan gerekte kalmayacak. DSDT dosyanı paylaşsana.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı