Dell Inspiron N5110 OS X 10.9.5 Boot sorunu

dsdt.aml — Yandex.Disk direk Extra klasörüne kopyalayın.

Chamelon Wizard içerisinde Graphics ve CPU ayarlarından hiçbirisi seçili olmasın. Sistem içerisinde NullCpu yüklü olmasın. AppleİntelCpuPowerManagement.kext ( Kurulum USB içerisinden malum yerden S/L/E alıp yükleme yapabilirsiniz.) daha iyi güç yönetimi sağlayıp batarya daha uzun gidiyor. Bunula birlikte daha sessiz bir sisteme sahip oluyorsunuz.

Hackintosh Vietnam - Ultimate AIO Tool - HackintoshOSX.com
Vietnam Tools içerisinde tools seçeneğinin altında IASL ve SSDT Generator seçin. Extra klasöründe ssdt.aml dosyasını kendisi oluşturur. Windows'da aldığınız ssdt ile aynı yapıda değil.
Vietnam Tools içerisinde kexts seçeneğinin altında CPU Power Management-Patch AICPUPM seçin.

dsdt ve ssdt dosyaları için boot.plist dosyasında herhangi bir ayar yapmayın zira açılırken Extra klasöründen kendisi okur ve uygular.
Extra klasöründe boot.plist, smbios, dsdt, ssdt dışında hiçbir şeye gerek olmaz.

Son düzenleme:
Hocam inanmıcan ama hepsini yaptım gene aynı :( Sadece intelsnbenaber i kaldırınca ekran kartı tanıtılmamış oluyor. Ama o anlık kasılmılar olmuyor sanki snbenabler le alakalı birşey yapmamız gerekiyor gibi geliyor bana.

Son düzenleyen: Moderatör:
Clover ile deneme yapmış mıydınız ? Ekran kartı sistemde tek mi görünüyor ? Belki bir iki şey daha yapılabilir.

Son düzenleme:
Benzeri sorunu yerli ve yabancı yaşayanlar var. Fakat durumun çözümü olarak Clover'dan Chamelon geçmek oluyor. Ya da DSDT düzenlemesi sorunu çözüyor. Sizinkinde Modlu BİOS olmasından dolayı biraz daha karmaşık bir hal alıyor. Bir de düzenleme Mavericks GM sürümüne göre yapılmış o zamanki yapı ile şimdiki yapı aynı değil. Zaten Hacintosh'un kötü yanlarından birisi sistem güncellemesiyle yapılan her şey tepetaklak olabiliyor. Tavsiyem orjinal BİOS'a geçmeniz. Keşke daha fazla yardımcı olabilseydim.

Geçerim hocam sıkıntı değil. Yada versiyon düşürmem gerekirse onuda yaparım. Bende mbr ama gpd değil harddiskim clover oluyor mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Clover oluyor. Yalnız kullanımı ve ayarları ilk başta karışık gelebilir ama zamanla çözersiniz. MBR sistemin en güzel yanı çoklu işletim sistemi ayarlaması daha kolay ama her sürüm değiştirmede yamaya ihtiyaç duyulması.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı